Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dzierkals izsaukts uz AHL klubu Toronto "Marlies"

Dzierkals izsaukts uz AHL klubu Toronto "Marlies"
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Orlando Solar Bears

Amerikas Hokeja līgas klubs Toronto "Marlies", kam nedēļas nogalē gaidāmas trīs spēles trīs dienās, no ECHL izsaucis latviešu uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu, kurš 15 spēlēs sakrāja 13 rezultativitātes punktus. "Marlies" ieņem pirmo vietu, un sezonas ievadā Dzierkalam vieta sastāvā neatradās.

20 gadus vecais Mārtiņš Dzierkals, kurš nevēlējās atgriezties junioros, vasarā parakstīja līgumu ar Toronto "Marlies", taču pie teikšanas netika, ilgāku laiku pavadot rezervē. Sāka parādīties baumas, ka hokejists vēlas nonākt Rīgas "Dinamo", taču novembra vidū viņš tika aizsūtīts uz ECHL, pievienojoties Orlando "Solar Bears".

Divās pirmajās spēlēs palicis bez punktiem, Dzierkals turpinājumā uzņēma labu tempu, nākamajos 13 mačos savācot 13 punktus – seši vārti un septiņas piespēles. Nodemonstrētais sniegums un vairāki savainojumi gan Toronto "Marlies", gan Toronto "Maple Leafs" ļāvuši saņemt izsaukumu atpakaļ uz Amerikas Hokeja līgu.

Kopā ar Dzierkalu uz Toronto "Marlies" izsaukts arī 23 gadus vecais uzbrucējs Žans Dupuī, kurš 24 spēlēs sakrājis 19 punktus. Viņš rezultatīvs bijis deviņās no pēdējām desmit spēlēm. Dzierkals komandā ieņem sesto vietu, kamēr Dupuī ir piektais rezultatīvākais spēlētājs.

Toronto "Marlies" izdevies izcīnīt uzvaru 20 no 25 spēlēm, un komanda ar 40 punktiem ieņem pirmo vietu Amerikas Hokeja līgā. Austrumu konferencē nevienai komandai nav vairāk par 16 uzvarām un 34 punktiem. Bieži vien tiek aizvadītas trīs spēles trīs dienās, un tā būs arī šoreiz – piektdien paredzēta viesošanās Ročestrā, savukārt sestdien un svētdien mačs mājās pret Manitobu.

Pirms sērijas savainojumā iedzīvojies kanādiešu uzbrucējs Meisons Marčments, kurš 18 spēlēs sakrājis 12 punktus. Tāpat Toronto "Marlies" nodrošinājusies pret situāciju, ja kāds no hokejistiem tiek izsaukts uz Nacionālo hokeja līgu, jo Toronto "Maple Leafs" lielākajai zvaigznei Ostonam Metjūzam arī ir savainojums. Vienība nākamās trīs spēles aizvadīs izbraukumā – rīt Filadelfijā, ceturtdien Minesotā un piektdien Detroitā.

Izmantotie resursi:
https://www.echl.com/echl-transacti...


, 2017-12-12 08:35, pirms 6 gadiem
Šis vēl turpina iesildīties priekš Dinamo?
, 2017-12-12 08:39, pirms 6 gadiem
Patīkami
, 2017-12-12 08:50, pirms 6 gadiem
Pēc šitāda gola nevarēja neizsaukt uz augšu https://www.youtube.com/watch?v=gQA...
, 2017-12-12 08:57, pirms 6 gadiem
Farang rakstīja: Pēc šitāda gola nevarēja neizsaukt uz augšu https://www.youtube.com/watch?v=gQAUnwRKBOI
Latviešu Burē
, 2017-12-12 09:05, pirms 6 gadiem
Ja viņš nenostiprinās ahl šogad, tad lai brauc uz Eiropu. Mēs nevaram atļauties tik talantīgu hokejistu marinēt zemākajās līgās. Viņs darīs visu, lai tagad pierādītu sevi un atšķirībā no dažiem citiem, viņš to var! Lai tik iedod spēles laiku.
, 2017-12-12 09:22, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Latviešu Burē
Latviešu Harlamovs https://www.youtube.com/watch?v=-tn...
, 2017-12-12 09:28, pirms 6 gadiem
AHL izsauksana skaitas Wow, diemzel....
, 2017-12-12 09:50, pirms 6 gadiem
savicka krancim kārtējais abloms
, 2017-12-12 09:59, pirms 6 gadiem
Jau patīkamāka ziņa. Ja šosezon par AHL netiktu, tad būtu jādomā ko tālāk, bet caur AHL uz NHL. Gan jau Dzierkalam cerības par NHL ir dzīvas.
Neatbalstu hokejistus kuri visu vai gandrīz visu karjeru pavada AHL.
Tad jau labāk Eiropa. AHL ir kā starpposms uz NHL.
, 2017-12-12 10:32, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Jau patīkamāka ziņa. Ja šosezon par AHL netiktu, tad būtu jādomā ko tālāk, bet caur AHL uz NHL. Gan jau Dzierkalam cerības par NHL ir dzīvas.
Neatbalstu hokejistus kuri visu vai gandrīz visu karjeru pavada AHL.
Tad jau labāk Eiropa. AHL ir kā starpposms uz NHL.
Šo te vajadzētu ieborēt Gudļevskim, bet šķiet, ka viņu pilnībā apmierina hamburgeru štopēšana uz AHL soliņa. Talants un meistarība ir, bet dūša kā lupatai. Priekā!
, 2017-12-12 10:38, pirms 6 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Šo te vajadzētu ieborēt Gudļevskim, bet šķiet, ka viņu pilnībā apmierina hamburgeru štopēšana uz AHL soliņa. Talants un meistarība ir, bet dūša kā lupatai. Priekā!
Tu gan esi "drosmīgs"!
Gudļevskim gan pietiek prāta nemācīt kurā gaterī šindlerjēkabam zāģēt baļķi. Priekā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-12 10:44, pirms 6 gadiem
tik aizķerties AHL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-12 12:10, pirms 6 gadiem
Volx rakstīja: LAČ skola!
Jā, veselas 6 spēles!
, 2017-12-12 13:13, pirms 6 gadiem
Дзиеркалс еще всем зубы покажет удачи пробиться!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-12 15:14, pirms 6 gadiem
Dzierkalu nepazistu , bet Teodoram Blugeram nav ko darīt NHL , knapi 4 maina Latvijas izlase spelejis 24 g vecumaa un peksni bus brinums , Blugeram ir japarvacas uz Dinamo
, 2017-12-12 15:21, pirms 6 gadiem
[quote volx]
Rīgas speletāji tur regulari jau brauka pa RU no 15 gadiem un tad logiski nonāk HK Rīga. Šis ir pilnīgi pretejs gadījums, tīrs LAČ produkts.
HK Rīga nav latvijas? Finansējumu dod krievija, bet tur strādā latviešu treneri un spēlē latviešu spēlētaji.
, 2017-12-12 15:22, pirms 6 gadiem
Zoom Mode rakstīja: Dzierkalu nepazistu , bet Teodoram Blugeram nav ko darīt NHL , knapi 4 maina Latvijas izlase spelejis 24 g vecumaa un peksni bus brinums , Blugeram ir japarvacas uz Dinamo
Kāpēc uzreiz uz dinamo? Un vispār Bļugeram ir kur augt.
, 2017-12-12 18:21, pirms 6 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Šo te vajadzētu ieborēt Gudļevskim, bet šķiet, ka viņu pilnībā apmierina hamburgeru štopēšana uz AHL soliņa. Talants un meistarība ir, bet dūša kā lupatai. Priekā!
kāpēc dūša kā lupatai??? Tieši otrādi, viņš nav padevies.
Bez tam, ko tad viņš Eiropā dabūtu labāku kā šobrīd AHL?
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography
2

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
5

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".