Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Četri Makejeva vārti atnes Krievijas rezervistiem uzvaru Vācijas kausā

Četri Makejeva vārti atnes Krievijas rezervistiem uzvaru Vācijas kausā
Četru vārtu autors, Podoļskas "Vityaz" uzbrucējs Aleksejs Makejevs
Foto: www.khl.ru

Vācijas kausa noslēdzošajā dienā pie uzvarām tika Krievijas otrā izlase, kas ar 4:2 pārspēja Slovākiju un mājiniece Vācija, kas viegli tika galā ar ASV – 5:1.

Šajā turnīrā piedalījās trīs topošo Olimpisko spēļu dalībnieces, ka arī Krievijas izlase, kas, lai gan arī ir nosaukta par Olimpisko, reāli tā ir otrā komanda, kurā spēle tuvākie rezervisti.

Dienas pirmajā spēlē starp Krieviju un Slovākiju tika noskaidrota turnīra uzvarētājkomanda. Pateicoties četriem Podoļskas „Vityaz” uzbrucēja Alekseja Makejeva vārtiem Krievija pārspēja Slovākiju ar 4:2. Zaudētāju rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās bijušais Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Marcels Haščaks, ka arī „Kunlun” vienības aizsargs Mareks Daloga.

Vakara mačā Vācija sagrāva ASV ar 5:1. Mājinieki guva četrus vārtus pēc kārtas, atzīmējoties četriem Vācijas čempionāta spēlētājiem - Frenkam Majeram, Brentam Readeke, Bruksam Macekam un Tomasam Hozmanam, kuri panāca 4:0 vadību. Amerikāņi atspēlēja vienus vārtus pateicoties Broka Litla pūlēm - 4:1, bet spēles beigās aizsargs Janiks Zeidenbergs iemeta ripu tukšos vārtos - 5:1.

Par turnīra uzvarētāju kļuva Krievija ar deviņiem punktiem, Slovākijai – seši, Vācijai – trīs, bet ASV cieta zaudējumus visās spēlēs un palika bez punktiem.

     [+] [-]

, 2017-11-12 21:26, pirms 6 gadiem
Janiks Zaidenbergs ir pārkvalificējies par aizsargu?

     [+] [-]

, 2017-11-12 21:59, pirms 6 gadiem
Interesanti, kura tā pēc skaita bija ASV izlase? Spriežot pēc rezultātiem, diez vai augstāka par #5.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 22:52, pirms 6 gadiem
Labs hokejists.