Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam divas rezultatīvas piespēles "Lausanne" uzvarā latviešu duelī Šveicē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ķēniņam divas rezultatīvas piespēles "Lausanne" uzvarā latviešu duelī Šveicē
Ronalds Ķēniņš priekšplānā. Foto: lausannehc.ch

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) uzbrucējs Ronalds Ķēniņš nopelnīja divas rezultatīvas piespēles, bet "Lausanne" izbraukumā spēles izskaņā guva divus bezatbildes vārtus, ar 3:1 pieveicot vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Toma Andersona pārstāvēto Langnavas "Tigers".

Ķēniņš laukumā pavadīja 17:11 minūtes, gūstot savu piekto un sesto rezultativitātes punktu šosezon un nopelnot lietderības koeficientu +1. "Tigers" rindās Punnenovs atvairīja 20 no 22 pretinieku metieniem, savukārt Andersons uz ledus bija 3:44 minūtes.

Paralēlajā spēlē uzbrucēja Denisa Smirnova (laukumā bija 12:46 minūtes) Ženēvas "Servette" viesos cieta sakāvi 3:6 pret piekto uzvaru pēc kārtas guvušo "Biel-Bienne". Smirnovs uzvarēja trijos no septiņiem iemetieniem. Uzvarētājiem trīs vārtus guva austrietis Peters Šnaiders.

"Servette" ar 20 punktiem NLA kopvērtējumā ir ceturtā, "Lausanne" ar 18 punktiem - piektā, bet "Tigers" ar 14 punktiem - astotā.

Somijas "Liiga" ietvaros ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Mikeli "Jukurit", izbraukumā ar 1:5 kapitulēja Tamperes "Ilves" priekšā. Latviešu uzbrucējs spēlēja "Jukurit" ceturtajā maiņa, uz ledus pavadot 12:40 minūtes un izdarot trīs metienus. "Jukurit" ar 12 spēlēs izcīnītiem 16 punktiem nokritusi līdz kopvērtējuma devītajai pozīcijai.

Norvēģijas čempionātā otro panākumu šosezon izcīnījusi bez aizsarga Kalvja Ozola šovakar spēlējusī Narvīkas "Arctic Eagles", izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā pārspējot citu turnīra pastarīti "Grüner". Citā mačā aizsarga Maksima Ponomarenko "Stjernen" viesos ar 1:6 kapitulēja Sarpsborgas "Sparta".

Visbeidzot Lielbritānijas Elites līgā sesto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja uzbrucēja Georga Golovkova Notingemas "Panthers", viesos ar 2:6 zaudējot Gildfordas "Flames".

Izmantotie resursi:
https://liiga.fi/fi/ottelut/2019-20...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-13 02:36, pirms 5 gadiem
Gadījumā Ķēniņam nebija divas piespēles, gan otros, gan trešos vārtos? Vai arī maldos!?

     [+] [-]

, 2019-10-13 10:03, pirms 5 gadiem
Ķēniņam 2 piespēles.