Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejistiem panākumi Zviedrijā, Krievijā un Baltkrievijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas hokejistiem panākumi Zviedrijā, Krievijā un Baltkrievijā
Rodrigo Ābols
Foto: Örebro Hockey

Veiksmīgs vakars izvērties Latvijas hokejistu pārstāvētajām Eiropas komandām. Rodrigo Ābola "Örebro" Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) ietvaros ar 4:1 apspēlēja "Mora", kamēr Baltkrievijas čempionātā Edija Brahmaņa "Gomel" ar 1:0 uzvarēja Žlobinas "Metallurg". Panākums arī Eduarda Hugo Jansona pārstāvētajam Krievijas VHL klubam Almetjevskas "Neftyanik", kas viesos ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveica kazahu Karagandas "Sariyarka".

Zviedrija

"Örebro" uzbrucējs Rodrigo Ābols šovakar laukumā pavadīja 5:07 minūtes, uzvarot 66,7% no visiem iemetieniem, kuros latvietis piedalījās. "Örebro" uzvaras pamatā bija veiksmīga spēle pirmajās divās trešdaļās, kurās izdevās uzvarēt attiecīgi ar rezultātu 2:0 un 2:1.

"Örebro" ar pēc astoņām spēlēm iegūtiem 14 punktiem ieņem sesto vietu SHL kopvērtējumā.

Baltkrievija

Ceturto uzvaru pēdējās piecās Baltkrievijas čempionāta spēlēs svinēja "Gomel", kas ar hokejam neraksturīgo 1:0 mājās nolauza Žlobinas "Metallurg" pretestību.

Mājinieku uzbrucējs Edijs Brahmanis ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās, protokolā atzīmējoties ar divu minūšu sodu trešajā periodā, kā arī ar četriem metieniem pa "Metallurg" vārtiem.

"Gomel" ar 11 spēlēs izcīnītiem 23 punktiem turnīra tabulā ieņem trešo pozīciju.

Krievija-2

Visbeidzot aizsarga Eduarda Hugo Jansona Almetjevskas "Neftyanik" viesos divreiz izlaida vienu vārtu pārsvaru, tomēr beigās ar 4:3 bullīšos apspēlēja Kazahstānas vienību Karagandas "Sariyarka".

Latvietis uz laukuma pavadīja 11:42 minūtes, izceļoties ar negatīvu lietderības koeficientu (-1), kā arī ar trīs metieniem pa pretinieku vārtiem.

Neveiksmīga šī spēle bija "Sariyarka" aizsargam Edgaram Siksnam, kurš nopelnīja lietderības koeficientu -2, kā arī 30 soda minūtes.

"Neftyanik" ar 25 punktiem 27 komandu konkurencē ieņem augsto ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
SHL.se
Гомель - Металлург
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +4 [+] [-]

, 2017-10-12 23:25, pirms 7 gadiem
Komandām panākumi, bet mūsējie diemžēl pašvaki.. Ābols vēljoprojām bez punktiem un 5min!!! spēles laiku?! Žēl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-10-13 00:17, pirms 7 gadiem
Zviedrija, Baltkrievija, Krievija, bet video no Čehijas. Kur loģika?

  +1 [+] [-]

, 2017-10-13 07:34, pirms 7 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Komandām panākumi, bet mūsējie diemžēl pašvaki.. Ābols vēljoprojām bez punktiem un 5min!!! spēles laiku?! Žēl
Ko tad tu gaidīji tā ir Zviedrijas virslīga.