Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Leščovs no Alpu Hokeja līgas pārceļas uz Rumāniju

Rolands Eliņš

Leščovs no Alpu Hokeja līgas pārceļas uz Rumāniju
Imants Ļeščovs. Foto: Neman

Rumānijā bāzētā hokeja komanda „Gyergyoi” pavēstījusi, ka papildinājusi savu sastāvu ar 25 gadus veco Latvijas aizsargu Imantu Leščovu.

Imanta Leščova jaunā komanda spēlē „Erste” līgā, kurā spēkiem mērojas Ungārijas, Rumānijas un Austrijas klubi. Aizvadītajā sezonā „Gyergyoi” palika septītajā vietā regulārajā sezonā un pēc tam izstājās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Ļeščovs iepriekšējā sezonā spēlēja Itālijas komandā „Ritten/Renon”, ar ko kļuva par Itālijas čempionu, bet Alpu Hokeja līgā Ļeščovs palīdzēja savai komandai iegūt piekto vietu. Viņš 40 spēlēs guva 24 punktus, kas bija 18. labākais rādītājs līgā aizsargu konkurencē.

Šovasar Ļeščovs bija devies uz pārbaudi Baltkrievijas klubā "Neman", piedalījās dažās pārbaudes spēlēs, taču Grodņas komandā nepalika.

Ļeščovs iepriekš leģionāra gaitās devies arī Krievijā un Francijā, bet no 2016. līdz 2018. gadam spēlēja Latvijas čempionātā, šajā laikā debitējot arī Latvijas izlasē un Kontinentālajā hokeja līgā, kur Rīgas „Dinamo” sastāvā piedalījās piecās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/gyergyoihk...