Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Sariyarka" kapteinis Siksna uz vēl vienu gadu pagarina līgumu ar Kazahstānas klubu

Rolands Eliņš

"Sariyarka" kapteinis Siksna uz vēl vienu gadu pagarina līgumu ar Kazahstānas klubu
Edgars Siksna. Foto: Shaiba.kz

Latvijas hokejists Edgars Siksna, kurš pārstāvējis Latviju divos pasaules čempionātos, vienojies par vēl vienas sezonas līgumu ar Krievijas VHL spēlējošo Karagandas „Sariyarka”.

Edgars Siksna „Sariyarka” sastāvā spēlē kopš 2015. gada un tagad vienojies par līgumu uz vēl vienu gadu. Šosezon viņš bija komandas kapteinis un 51 regulārās sezonas spēlē guva 17 punktus (6+11).

27 gadus vecais Latvijas aizsargs Siksna ir „Liepājas metalurga” audzēknis, pārstāvot Liepājas komandas līdz 2013. gadam. Uz vienu sezonu viņš pievienojās Rīgas „Dinamo” sistēmai, KHL aizvadot divas spēles, pārsvarā spēlējot MHL HK „Rīga” sastāvā.

Siksna ir pārstāvējis Latviju U20 vecuma grupā, 2013. gadā viņš bija Latvijas izlases kapteinis pasaules U20 čempionātā. Viņš arī spēlējis Latvijas pieaugušo izlasē, palīdzot Latvijai divos pasaules čempionātos – 2016. un 218. gadā.

Kluba paziņojumā norādīts, ka Siksna ir viens no VHL iepriekšējās sezonas čempiones vērtīgākajiem spēlētājiem un iepriekšējo gadu laikā kļuvis par kluba simbolu līdzjutēju acīs.

Karagandas komandu šosezon vadīja Leonīds Tambijevs, kurš komandu atstājis. Tajā spēlēja arī citi latviešu hokejistis – Edgars Kulda un Eduards Hugo Jansons.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/CAFxc2W...