Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Krastenbergam -2 bezpunktu spēlē, Kivlenieks paliek rezervē

Krastenbergam -2 bezpunktu spēlē, Kivlenieks paliek rezervē
Renārs Krastenbergs
Foto: Oshawa Generals

Aizvadītajā naktī Renāra Krastenberga „Generals” piedzīvoja zaudējumu ar 4:6 pret „Bulldogs” Ontario hokeja līgas (OHL) mačā. Latviešu uzbrucējs punktus neguva, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

„Generals” izgāzās pirmajā periodā, izdarot vien sešus metienus pa vārtiem, bet ļaujot pretiniekiem uzmest 14 reizes sava cietokšņa virzienā, kas atspoguļojās arī rezultātā – 1:4. Otro trešdaļu izdevās uzvarēt ar 2:0 un pirms pēdējās trešdaļas uz tablo bija cerīgs 3:4, taču noslēdzošajā periodā „Bulldogs” panāca divu vārtu pārsvaru un svinēja uzvaru.

Renārs Krastenbergs mača laikā izdarīja divus metienus un noslēdza spēli ar -2. Šī bija 58. spēle uzbrucējam, sezonas laikā viņš guvis 19 vārtus un atdevis 16 piespēles, bet lietderības koeficients pēc pēdējās spēles ir neitrāls. „Generals” jau garantējusi sev vietu izslēgšanas mačos, šobrīd komanda ieņem piekto vietu Austrumu konferencē ar 71 punktu pēc 65 spēlēm.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Matīss Kivlenieks otro dienu pēc kārtas vēroja spēli no rezervistu soliņa, viņa kolēģis baltkrievs Ivans Kulbakovs tika galā ar 20 no 24 metieniem, bet „Monsters” piedzīvoja zaudējumu pret „Heat” ar 2:6. Latviešu vārtsargs aizvadījis 34 spēles šosezon, kurās ticis pie 11 uzvarām. Vidēji mačā Kivlenieks atvaira 89,1% metienu un ielaiž 3,11 vārtus. „Monsters” ieņem pēdējo, septīto vietu AHL ar 47 punktiem pēc 59 spēlēm un tikai brīnums ļaus komandai tikt „play-off”.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Ontario Hockey League – Official Site of...


, 2018-03-12 10:59, pirms 6 gadiem
Kāpēc netiek rakstīts nekas par to, ka Jakam sezona beidzās, bet Egle iekļuva nākamajā kārtā? ????
Foto: North Bay Battalion
33

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.