Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

V.Egles "Fighting Saints" apspēlē R.Bļugera "Capitols" USHL mačā

V.Egles "Fighting Saints" apspēlē R.Bļugera "Capitols" USHL mačā
Verners Egle. Foto: facebook.com/pg/fightingsaints

Šonakt Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) savā starpā tikās divas latviešu pārstāvētās komandas, bet uzvaru izcīnīja Vernera Egles „Fighting Saints”, kas ar 5:4 apspēlēja Roberta Bļugera „Capitols”.

Pēc divām trešdaļām uzvarētājvienība bija vadība ar 5:2, praktiski garantējos sev panākumu. Pēdējā perioda vidū „Capitols” izdevās gūt divus vārtus un panākt 5:4, tomēr „Fighting Saints” noturēja uzvaru. Egle šajā mačā izdarīja vienu metienu, spēli noslēdzot ar neitrālo lietderību, bet jaunākais no brāļiem Bļugeriem vienu reizi tika noraidīts, mača laikā nopelnot negatīvu lietderību -1.

Sezonas 41 spēlē Egle guvis septiņus vārtus un atdevis astoņas piespēles, savukārt, Bļugers aizvadījis par vienu maču mazāk, sakrājis 11 (5+6) punktus, bet viņa lietderība ir -17. „Fightning Saints” ieņem ceturto vietu Austrumos ar 19 uzvarām 42 cīņās, bet „Capitols” ir konferences pastarīte – komandai ir vien astoņi panākumi 40 spēlēs.

Izmantotie resursi:
USHL


Foto: North Bay Battalion
25

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.