Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Freibergam divi punkti Čehijā, Gudļevskis atkal uzvar Vācijā, rezultatīvi arī citi

Freibergam divi punkti Čehijā, Gudļevskis atkal uzvar Vācijā, rezultatīvi arī citi
Ralfs Freibergs. Foto: David Peška/hokej.zlin.cz

Lielisku spēli Čehijas "Tipsport" Ekstralīgā aizvadījis latviešu aizsargs Ralfs Freibergs, kura izdarītās divas rezultatīvās piespēles palīdzēja Zlīnas "PSG Berani" izcīnīt uzvaru 6:2 pār Litvīnovas "VERVA".

Freibergs 21:28 minūtēs nopelnīja arī lietderības koeficientu +1 un veica divus metienus pa vārtiem. Latvieša rēķinā šosezon ir 16 (2+14) rezultativitātes punkti. Zlīna ar gūto trešo panākumu pēdējās četrās spēlēs ar 51 punktu 36 mačos pakāpās uz astoto pozīciju kopvērtējumā.

Vietu zem viņiem ar 35 spēlēs iekrātiem tikpat punktiem atrodas cita aizsarga Oskara Cibuļska (šodien 19:22 minūšu laikā četri metieni pa vārtiem un lietderības koeficients +1) Hradeckrāloves "Mountfield", kas savā laukumā ar 5:0 sagrāva Karlovi Varu "Energie".

Savukārt sestajā pozīcijā ar 34 cīņās nopelnītiem 58 punktiem ir Čehijas čempione Tršinecas "Oceláři", kura ar 2:3 mājās pēcspēles bullīšu sērijā atzina "Olomouc" pārākumu. "Oceláři" aizsargs Guntis Galviņš 20:11 minūtēs veica piecus metienus pa vārtiem un sakrāja lietderības koeficientu -1.

Vācija

Divu zaudējumu sēriju Vācijas hokeja līgā (DEL) pārtraukusi Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins", vārtsargam Kristeram Gudļevskim ar 22 atvairītiem metieniem šodien palīdzot tai ar 4:2 pieveikt Augsburgas "Panther". Gudļevskis šosezon Vācijā aizvadītajās 14 spēlēs palīdzējis ar 62 punktiem piektajā vietā esošajai "Fischtown Pinguins" izcīnīt desmit uzvaras, latvietim kopumā atvairot 89,97% metienu un katrā mačā savos vārtos ielaižot caurmērā 2,81 ripu.

Citā spēlē "Düsseldorfer EG" viesos trešajā periodā trīsarpus minūšu laikā izlaida divu vārtu pārsvaru un nonāca iedzinējos 2:3 pret "ERC Ingolstadt", vēlāk ar šādu rezultātu cīņai noslēdzoties. Diseldorfiešu uzbrucējs Rihards Bukarts 13 minūšu un 13 sekunžu laikā iespēja iedot rezultatīvu piespēli (13. (7+6) punkts šosezon), atzīmēties ar +/- rādītāju +1 un nopelnīt divas soda minūtes. "Düsseldorfer EG" ar 55 punktiem 36 spēlēs Vācijas čempionātā ir septītā.

Austrija

Trešo uzvaru pēc kārtas Austrijas "Erste Bank" līgā (EBEL) guva 16:11 minūtes uz ledus šodien pabijušā, rezultatīvu piespēli, lietderības koeficientu +1 nopelnījušā 25 gadus vecā uzbrucēja Zinta-Naura Zuševica (šosezon viņa rēķinā pieci (1+4) punkti) Grācas "Moser Medical 99ers", kas ar 4:1 pieveica pastarīti Insbrukas "Die Haie". Grācas vienība ar 55 punktiem 35 spēlēs Austrijas atklātajā čempionātā pakāpās uz septīto vietu.

Lielbritānija

Savu 17. (7+10) rezultativitātes punktu Lielbritānijas Elites hokeja līgā (EIHL) nopelnīja uzbrucējs Egils Kalns, kura rezultatīvā piespēle gan neglāba Dandī "Stars" no sakāves 2:5 pret spēcīgo Kārdifas "Devils". Vicelīderes "Devils" rindās ar rezultatīvu piespēli izcēlās arī latviešu izcelsmes uzbrucējs Toms Rutkis, kura rēķinā šosezon 0+2.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/
https://www.del.org/
https://www.erstebankliga.at/stats-...


, 2020-01-12 20:35, pirms 4 gadiem
Šķiet lieki pieminēt Zuševicu kam austrijas pilsonība.
, 2020-01-12 21:06, pirms 4 gadiem
Par to Zinti vispār neko nesaprotu , kas ar viņu ir? Viņš skaitās mūsējais vai nē , jo uz izlasi lielo neatceros , ka būtu saukts.
Vēl pie tam EBEL līga katastrofāla statistika viņam lai skaitītos leģis
, 2020-01-12 22:43, pirms 4 gadiem
Gudijs patīk,bet godīgi sakot,tie stati ir kā ir.
, 2020-01-13 01:54, pirms 4 gadiem
Gudim kopumā ir labi aizgājusi spēle .. protams, jā, izskatītos labāk 91.5% atvairīti metieni un teiksim 2.35 ielaistas ripas (tagad 90% un 2,81) .. bet galvenais jau tomēr ir 14 spēlēs ar Gudļevski vārtos ir 10 uzvaras!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2020-01-13 07:45, pirms 4 gadiem
MooXi.net - lielisks prоjekts pieaugušajiеm, kuri vēlas atrast seksa partnеri
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".