Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bukarts ar diviem vārtiem nokārto Zlīnas uzvaru pret Čehijas līderi

Bukarts ar diviem vārtiem nokārto Zlīnas uzvaru pret Čehijas līderi
Roberts Bukarts
Foto: hokej.zlin.cz

Čehijas čempionātā punktus turpina krāt Roberts Bukarts, kurš šodien guva divus vārtus un palīdzēja Zlīnas "Aukro Berani" savā laukumā ar 4:1 pārspēt pārliecinošā pirmajā vietā esošo Plzeņas "Škoda". Tikmēr Šveicē izpalika latviešu vārtsargu duelis, Ivaram Punnenovam spēli skatoties no malas, bet Elvim Merzļikinam laukumā nākot pēc partnera trīs ielaistajām ripām.

Čehija

Zlīnas "Aukro Berani" savā laukumā ar 4:1 sakāva pirmajā vietā esošo Plzeņas "Škoda". Panākums tika nodrošināts pirmajās sešās ar pusi minūtēs, pretinieku vārtos iemetot trīs ripas. Viesi goda vārtus iemeta divas minūtes pirms beigām, sabojājot 27 metienus atvairījušā Libora Kašīka sauso spēli.

Roberts Bukarts uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem, kuri panāca 3:0 un 4:0. Šajā sezonā uzbrucējs izcēlies ar 16 rezultatīviem metieniem un 32 punktiem, kas ļauj atrasties starp desmit rezultatīvākajiem spēlētājiem. Bukarts laukumā pavadīja 16:31 minūti, izdarīja piecus metienus un maču pabeidza ar pozitīvu lietderību +1. Ralfs Freibergs spēlēja 20:08 minūtes, kas bija trešais ilgākais laiks komandā, izdarīja vienu spēka paņēmienu un vienu metienu, spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Neveiksmi mājās piedzīvoja Hradeckrāloves "Mountfield", kas ar 2:3 atzina Pardubices "Dynamo" pārākumu. Izšķirošie vārti tika ielaisti sešas minūtes pirms beigām, bet pirms tam laukuma saimnieki pusotras minūtes laikā bija panākuši izlīdzinājumu. Oskars Cibuļskis laukumā pavadīja 20:38 minūtes, kas kļuva par otro ilgāko laiku komandā, kā arī izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu. Andris Džeriņš spēlēja 17:56 minūtes un uzvarēja 11 no 20 iemetieniem. Centra uzbrucējs spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1, bet Cibuļskim tas bija neitrāls.

Slovākija

"Nove Zamky" viesos ar 1:5 zaudēja "Nitra", visos vārtus ielaižot laika posmā no 26. līdz 31. minūtei. Vienīgajos gūtajos vārtos ar rezultatīvu piespēli piedalījās Māris Jass, kurš tikai 19 sekundes iepriekš bija atgriezies laukumā pēc noraidījuma. Viņš spēlēja trešajā maiņā, laukumā pavadot 15:32 minūtes, izdarot divus metienus, nopelnot trīs noraidījumus un spēli pabeidzot ar neitrālu lietderību.

Cits aizsargs Artūrs Salija darbojās pirmajā duetā, bet maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2. Viņš arī izdarīja divus metienus, laukumā pavadot 18:23 minūtes. Kaspars Saulietis spēlēja otrajā maiņā, trīs reizes meta pa vārtiem, zaudēja vienīgajā iemetienā un laukumā pavadīja 12:10 minūtes.

"Žilina" pagarinājumā ar 2:3 savā laukumā piekāpās "MHK 32 Liptovsky Mikulas". Jānis Andersons spēlēja otrajā maiņā, laukumā pavadot 20:04 minūtes, izdarot vienu metienu un dueli pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

VHL

Karagandas "Saryarka" izbraukumā nepilnu desmit minūšu laikā atspēlēja trīs vārtu deficītu, tomēr pagarinājumā ar 3:4 piekāpās Permas "Molot-Prikamye". Edgars Siksna mačā nepiedalījās, bet Kirils Tambijevs pie punktiem netika.

Almetjevskas "Neftyanik" ar 3:0 pārspēja Tjumeņas "Rubin", rezultātu atklājot 42. sekundē un katrā trešdaļā izdarot pa vienam rezultatīvam metienam. Eduards Hugo Jansons spēlē nepiedalījās.

Mestis

"Kettera" savā laukumā ar 4:1 pārspēja "Hermes", un 34. minūtē uzvaras vārtus guva Rūdolfs Maslovskis, kurš tobrīd panāca 2:0. Viņš spēlēja ceturtajā maiņā, laukumā pavadot 10:52 minūtes, izdarot divus metienus un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Austrija

Grācas "99ers" ar 7:2 sakāva "Fehervar AV19", par izšķirošo kļūstot otrajai trešdaļai, kurā laukuma saimnieki iemeta četras bezatbildes ripas un palielināja pārsvaru no vieniem līdz pieciem vārtiem. "99ers" pārsvars metienos bija vairāk nekā nospiedošs – 62:21.

Zintis Nauris Zuševics uzvarētāju rindās guva piektos, kad realizēja soda metienu, un arī septītos vārtus. Ceturtās maiņas centra uzbrucējs izdarīja piecus metienus pa vārtiem un dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Vācija

Augsburgas "Panther" izbraukumā ar 2:1 pieveica , lai gan devītajā minūtē nonāca iedzinējos. Izlīdzinājumu palīdzēja panākt līgas labākais vairākums, bet uzvaras vārti gūti 54. minūtē. Arvīds Reķis spēlēja uzvarētāju otrajā aizsardzības pārī un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Šveice

Langnavas "Tigers" un "Lugano" spēlē izpalika latviešu vārtsargu duelis, jo gan Ivars Punnenovs, gan Elvis Merzļikins maču sāka uz rezervistu soliņa. Laukuma saimnieki izcīnīja uzvaru ar 4:0, bet Merzļikins tika pie iespējas doties laukumā, 32. minūtē nomainot trīs vārtus ielaidušo Danielu Manzato. Latvietis tika galā ar 11 no 12 metieniem, kā arī nopelnīja vienu noraidījumu.

Cīrihes "Lions" izbraukumā ar 4:2 apspēlēja "Bern", bet savainotais Ronalds Ķēniņš joprojām nespēlē.

Francija

"Lyon" izbraukumā ar 4:3 pieveica "Mulhouse", uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē gūstot Artūram Mickevičam, kurš arī piespēlēja komandas otrajos vārtos. Uzbrucējs izdarīja četrus metienus, nopelnīja noraidījumu un neitrālu lietderības koeficientu. Viņa komandas biedrs Renārs Demiters divreiz meta pa vārtiem, divreiz pārkāpa noteikumus un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Savukārt Māris Jučers tika galā ar 21 no 24 metieniem. Pretinieku nometnē Rolandam Vīgneram divi metieni un noraidījums, kā arī neitrāls lietderības koeficients, bet Artūrs Ševčenko pārkāpa noteikumus, pa vārtiem nemeta un maču pabeidza ar negatīvu lietderību -1.

"Strasbourg" ar 2:5 viesos zaudēja "Nice", lai gan guva pirmos vārtus. Edgaram Dīķim viens metiens pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -2, bet Edmunds Augstkalns un Sergejs Pečura laukumā nedevās. "Epinal" ar 2:5 izbraukumā piekāpās "Bordeaux", taču arī Rolands Gritāns nespēlēja.


, 2018-01-12 22:30, pirms 6 gadiem
čehiski- Rīga ir Rija, latviski Plzeņ- Pilzene, Pskov- Pleskava, Larsons nevis Lāšons/ ZB
, 2018-01-12 23:28, pirms 6 gadiem
Cerams nākamajā PČ Bukijs izšaus !!!
, 2018-01-12 23:35, pirms 6 gadiem
Pamatīgi pielicis meistarībā. Mēs labi zinām, ko nozīmē čehu klubu spēks.
, 2018-01-12 23:51, pirms 6 gadiem
T.Andersonam 2 vārti, bet Lazarevam 1 vārti Šveices 2.līgas spēlē.
, 2018-01-13 00:12, pirms 6 gadiem
Ulvi, kas par figņu Tev ir sarakstīts par šī vakara Francijas līgas spēlēm?

Strasbourg - Mullhouse 1:3 (Vīgneram 1+0),
GAP - Lyon 4:3 OT (Demiteram 1+0).
, 2018-01-13 00:19, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ulvi, kas par figņu Tev ir sarakstīts par šī vakara Francijas līgas spēlēm?

Strasbourg - Mullhouse 1:3 (Vīgneram 1+0),
GAP - Lyon 4:3 OT (Demiteram 1+0).
Gritāns jaiu arī spēlēja: Saxoprint Ligue Magnus
, 2018-01-13 12:51, pirms 6 gadiem
Bukartiņš aug par īstu zvēru Latvijas hokejā un Čehijā skatos, ka arvien labāk attīstās.
, 2018-01-13 13:34, pirms 6 gadiem
No izlases viedokļa labi, vismaz 3 līderi būs uzbrukumā, Robčiks, Miks, Zemgus
, 2018-01-13 15:18, pirms 6 gadiem
mareks_radevics_1715471712036154 rakstīja: Bukartiņš aug par īstu zvēru Latvijas hokejā un Čehijā skatos, ka arvien labāk attīstās.
aug
Tu vispār zini, ka Robertam jau ir 27 gadi?
, 2018-01-13 15:25, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: aug
Tu vispār zini, ka Robertam jau ir 27 gadi?
Kas liedz uzlabot prasmes ari 27 gados?
Anrī Ravinskis. Foto: Imatran Ketterä

Šveices finālsērija iesākas ar Balcera un Cīrihes uzvaru, Ravinskim ripa finālā Somijā

Šveices Nacionālās līgas finālsēriju sekmīgi iesākuši Cīrihes "Lions" hokejisti, kuri savā laukumā ar 2:1 pieveica Lozannas vienību.
Kokšetavas "Arlan" hokejisti. Foto: pro.ligasy.kz

Kapteinis Siksna un Kokšetavas "Arlan" triumfē Kazahstānas čempionātā

Kazahstānas atklātajās meistarsacīkstēs šogad uzvarējusi Kokšetavas "Arlan", kura finālsērijā ar 4-1 pārspēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Astanas "Barys" fārmklubu Astanas "Nomad".
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram vārtu guvums viņa pirmajā izslēgšanas cīņā Ziemeļamerikā

ASV Hokeja līgā (USHL) Klārka kausa izcīņas pirmās kārtas ievadā Rainers Rullers guva vārtus, palīdzot Medisonas "Capitols" ar 7:4 pārspēt Jangstaunas "Phantoms".