Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jeļisejevam divi vārti "Tsen Tou" uzvarā, Tambijeva "Dynamo" saglabā vadību

Jeļisejevam divi vārti "Tsen Tou" uzvarā, Tambijeva "Dynamo" saglabā vadību
Nikolajs Jeļisejevs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pie uzvarām Krievijas Augstākās līgas (VHL) mačos tikuši Artūra Ozoliņa „Sokol”, ka arī Nikolaja Jeļisejeva, Ērika Ševčenko un Krista Apsīša „Tsen Tou”.

Eduards Hugo Jansons pavadīja laukumā 18:05 minūtes Aļmetjevskas „Neftyanik” zaudējumā pret Ķīnas „KRS Heilongjiang” ar 1:4, toties pamanījās pabeigt spēli ar +1 lietderību. Edgara Siksnas un Kirila Tambijeva Karagandas „Saryarka” ar 1:5 piekāpās „SKA-Neva”, neviens no leģionāriem vienīgajā vārtu guvumā nepiedalījās.

Ar latviešu trio pārstāvēta „Tsen Tou” pārspeja „Izhstal” ar 4:2. Divus no četriem vārtiem uzvarētāju labā guva Nikolajs Jeļisejevs (14:55 minūtes laukumā, +3), savukārt Ēriks Ševčenko (21:06 minūtes) un Krists Apsītis (12:58 minūtes, +2) ar rezultativitāti neizcēlās.

Artūrs Ozoliņš palika bez rezultativitātes punktiem „Sokol” uzvarā pēcspēles metienu sērijā pār „Bars” ar 3:2, bet Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dynamo” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ustkamenogorskas „Torpedo” ar 2:3, piedzīvojot sesto zaudējumu 32 mačos, tomēr saglabājot pirmo vietu VHL.

Izmantotie avoti:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2017-12-11 22:16, pirms 6 gadiem
Es biju pārliecināts, ka komandu sauc par Sanktpēterburgas Dinamo, bet, rekā, izrādās ir Tambijeva Dinamo