Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dīķis gūst vārtus Francijā, Jekimovam precīzs raidījums Dānijā

Dīķis gūst vārtus Francijā, Jekimovam precīzs raidījums Dānijā
Roberts Jekimovs
Foto: Tonni Paibjerg/Faceoff.dk

Diviem Latvijas hokejistiem izdevās tikt pie punktiem Eiropas valstu hokeja līgās šovakar - aizsargs Edgars Dīķis atzīmējās ar vārtu guvumu Francijas čempionātā, kas gan nepalīdzēja viņa komandai uzvarēt, bet Roberta Jekimova precīzs raidījums palīdzēja viņa vienībai svinēt uzvaru ar 3:0.

Krievija

Leonīda Tambijeva trenētā Sanktpēterburgas „Dynamo” sagrāva Kazaņas „Bars” ar 8:3 Krievijas Augstākās līgas (VHL) spēlē. Galvenā trenera dēls Kirils Tambijevs spēlei netika pieteikts. Šosezon uzbrucējs aizvadījis septiņus mačus, kuros guvis divus vārtus un atdevis sešas piespēles. „Dynamo” ir VHL līdervienība ar 32 punktiem 13 mačos, tikpat daudz punktu ir arī vēl vienai komandai no Sanktpēterburgas – „SKA-Neva”.

Dānija

Roberta Jekimova vārti palīdzeja „White Hawks” no Fredrikshavnas pārspēt Viktora Čubara Hvidovres „Fighters” ar 3:0 Dānijas čempionāta spēlē. Tie bija sestie vārti Jekimovam, piespēļu uzbrucēju kontā nav, bet Čubars līdzšinējos mačos atdevis vienu piespēli. „White Hawks” atrodas devītajā pozīcijā līgā ar 12 punktiem pēc desmit spēlēm, „Fighters” ir čempionāta pastarīte, desmit mačos ir iekrāti divi punkti.

Francija

Milūzas „Scorpions” ar 2:5 piekāpās „Magnus” līgas līdervienībai – Ruānas „Dragons” ar 2:5. Abi Latvijas leģionāri „Scorpions” rindās palika bez punktiem, Artūram Ševčenko -1, Rolandam Vigneram -2. Regulārajā turnīrā Ševčenko aizvadījis 12 mačus, guvis vienus vārtus un atdevis vienu piespēli, arī Vigners aizvadījis 12 spēles, viņa kontā divi vārti un piecas piespēles.

Edgara Dīķa vārti un Edmunda Augstkalna dalība nepalīdzēja Strasbūras „Etoile Noire”, jo kārtējā čempionāta spēlē komanda zaudēja Grenobļas „ Bruleurs de Loups” ar 4:6. Mačs norisinājās pēc interesanta scenārija – otrās trešdaļas septītajā minūtē „Eotile Noire” bija vadībā ar 4:0, bet nākamos sešus vārtu guva komanda no Grenobļas. Neskatoties uz vārtu guvumu, Dīķim ir -1 lietderība šajā spēlē, bet sezonas rādītājs ir vēl sliktāks - mīnus desmit, neskatoties uz trīs vārtiem un piespēli. Augstkalnam pieci mači, viena piespēle un -5.

Lionas „Lions” papildlaikā piekāpās „Ducks” no Anžē ar 2:3. Māris Jučers atvairīja 19 no 22 metieniem, Artūrs Mickēvičs bez punktiem un ar -1, Renārs Demitres arī bez punktiem un ar neitrālu lietderību. Komandas pamatvārtsargs Jučers aizvadījis deviņas spēles, vidēji mačā ielaidis 2,52 vārtus, atvairot 90% no metieniem, aizsargs Demiters deviņos mačos guvis vārtus un atdevis divas piespēles, saglabājot pozitīvu lietderību +7, bet uzbrucējam Mickēvičam seši vārti, sešas piespēles un arī lietderība ar ciparu seši un plus zīmi.

Slovākija, Rumānija

Vienīgajā Slovākijas čempionāta spēlē šodien Zvolenas HKM papildlaikā pārspēja Slovākijas U-20 izlasi ar 4:3. Gluži kā iepriekšējās spēlēs, arī šoreiz Jānis Andersons ar rezultativitāti neatzīmējās, bet pēc deviņām spēlēm aizsargam ir pozitīvs lietderības koeficients +3. HKM ieņem piekto vietu 11 komandu konkurencē ar 17 punktiem 11 mačos.

Rumānijas meistarsacīkstēs Brasovas „Corona” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Galacas „Dunarea” ar 2:3. Savā otrajā mačā tieši valsts čempionātā Maksims Širokovs punktus neguva. Turnīrā piedalās sešas komandas, „Corona” ieņem trešo pozīciju ar 10 punktiem pēc četrām spēlēm. Paralēli „Corona” spēlē Ungārijas atklātajā čempionātā, kur atrodas septītajā vietā no deviņām ar septiņiem punktiem septiņās spēlēs, bet pašam Širokovam ir vieni vārti un trīs piespēles.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-10-11 01:47, pirms 6 gadiem
Ko bla , Greno bla!