Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ponomarenko gūst vārtus Norvēģijā, Tambijevs zaudē Ševčenko

Ponomarenko gūst vārtus Norvēģijā, Tambijevs zaudē Ševčenko
Leonīds Tambijevs uz "Dynamo" soliņa
Foto: http://dinamo-spb.com

Latviešu aizsargs Maksims Ponomarenko atzīmējās ar vārtu guvumu Norvēģijas čempionāta spēlē, kurā viņa „Stjernen” ar 1:5 atzina „Sparta” pārākumu, bet Leonīda Tambijeva "Dynamo" piedzīvoja zaudējumu pret Ērika Ševčenko "Yugra" ar 1:2.

Ponomarenko, kurš spēlēja pirmajā aizsargu pārī, laukuma pavadīja 19:10 minūtes, un pat neskatoties uz vārtu guvumu vienādos sastāvos, šo maču noslēdza ar negatīvu lietderību -2. Ponomarenko šī ir ceturtā sezona Norvēģijas elitē. Pagājušajā gadā aizsargs mēģināja iekļūt Zviedrijas „Allsvenskan” līgā, taču pēc 16 spēlēm „Timra” sastāvā, kad viņš bieži netika pie spēles laikā, Ponomarenko atgriezās Norvēģijā, starpsezonā nomainot „Lorenskog” uz „Stjerne”, jo viņa bijušā komanda finansiālo iemeslu dēļ šo sezonu aizvadīs Norvēģijas pēc spēka trešajā līgā.

Leonīda Tambijeva vadītā VHL čempione Sanktpēterburgas „Dinamo” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ērika Ševčenko Hantimansijskas „Yugra” ar 1:2. Aizsargs ar rezultativitāti neatzīmējās, nespējot realizēt arī pēcspēles bullīti, taču tas netraucēja viņa komandai sagādāt pirmo zaudējumu čempionei.

Jāņa Andersona „Nove Zamky” Slovākijas čempionāta pirmajā spēlē uzvarēja valsts U20 izlasi ar 2:1. Latviešu aizsargs maču aizvadīja pirmajā aizsargu pārī, bet pie rezultativitātes punktiem netika.