Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

papildināts Mickevičam piespēle, "Toros" uzvara

Mickevičam piespēle, "Toros" uzvara
Artūrs Mickevičs (pa labi)
Foto: www.hctoros.ru

Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) mačā ar rezultatīvu piespēli izcēlās uzbrucējs Artūrs Mickevičs, palīdzot Ņeftekamskas "Toros" ar 2:1 uzveikt Sanktpēterburgas "SKA-Kareliya".

23 gadus vecais Artūrs Mickevičs pirmajā Ņeftekamskas "Toros" spēlē šosezon nepiedalījās, bet komanda ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Tverai. Otrajā mačā Latvijas uzbrucējs Mickevičs jau iekļuva pieteikumā un palīdzēja komanda tikt pie uzvaras.

Mickevičs spēlēja ceturtajā maiņā un pirmā perioda vidū ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Toros" aizsargam Staņislavam Garejevam atklāt mača rezultātu. Trešajā periodā "SKA-Kareliya" izlīdzināja rezultātu, taču "Toros" 53. minūtē izcīnīja uzvaru ar 2:1.

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) zaudējumu piedzīvoja Artjoms Dašutins un Voskresenskas "Khimik", kas ar 1:3 piekāpās Jaroslavļas "Loko". Latvijas uzbrucējs spēlēja otrajā maiņā un palika bez punktiem.

Tikmēr Kazahstānas čempionāta spēlē Temirtau "Arystan" ar 3:1 uzvarēja Rudnijas "Gornyak". Uzvarētāju rindās mačā piedalījās uzbrucējs Andrejs Smirnovs, savukārt "Gornyak" sastāvā spēlēja uzbrucējs Egīls Kalns. Abi hokejisti palika bez punktiem.

"Astana" ar aizsargiem Renāru Demiteru un Rolandu Gritānu pārspēja "Almaty" – 5:3. Demiters ar piespēli piedalījās komandas pirmo vārtu guvumā. Kokšetau "Arlan" ar 14:1 sagrāva Ustjkamenogorskas "Torpedo". "Arlan" sastāvā turnīram ir pieteikts uzbrucējs Artūrs Ozoliņš, kurš gan šodien laukumā nedevās.

Baltkrievijas Ekstralīgā tikmēr zaudējumus piedzīvoja abi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Edijs Brahmanis un "Gomel" ar 0:3 piekāpās Minskas "Yunost". Latvijas uzbrucējam negatīvs koeficients (-1).

Tikmēr Grodņas "Neman" pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās "Brest" hokejistiem. Aigara Ciprusa un Andreja Ignatoviča trenētā "Neman" uzbrucējs Aleksejs Širokovs savā debijas spēlē palika bez punktiem un nerealizēja arī savu izgājienu pēcspēles sērijā. Grodņas kluba aizsargs Atvars Tribuncovs palika ārpus pieteikuma.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Шайба.KZ - хоккей в Казахстане: все новости...
Vesti.kz: Спортивные новости Казахстана
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт
Pointstreak Sports Technologies - The Leader...

     [+] [-]

, 2014-09-11 21:26, pirms 10 gadiem
Cipruss galīgi švaki sācis sezonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-11 21:51, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: ++++++++
--------------
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-12 00:03, pirms 10 gadiem
Pie Ciprusa komandā ir arī Tribuncovs.