Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jekimovam vārti, Ponomarenko piespēle, pārējie klusē

Jekimovam vārti, Ponomarenko piespēle, pārējie klusē
Roberts Jekimovs
Foto: faceoff.dk

Latvijas hokeja leģionāru pārstāvētie klubi turpina gatavoties jaunajai sezonai, aizvadot pārbaudes spēles. Rezultatīvs šodien bija Roberts Jekimovs, kurš guva vārtus pret Kirila Mitrofanova "Manglerud", bet Maksims Ponomarenko atzīmējās ar piespēli.

Mārtiņa Karsuma Maskavas "Dynamo" piedzīvoja otro zaudējumu četru dienu laikā pret Habarovskas "Amur", šoreiz ar 0:4. Neskatoties uz to, ka spēles uzvarētājs tika noskaidrots pamatlaikā, komanda aizvadīja piecu minūšu papildlaiku formātā trīs pret trīs, kurā divus vārtus guva "Dynamo" spēlētāji, bet Karsums palika bez punktiem.

Langnavas "Tigers" ar Ivaru Punnenovu vārtos papildlaikā piekāpās Čehijas ekstralīgas komandai "Nitra" ar 2:3, savukārt Elvja Merzļikina "Lugano" pārliecinoši pārspēja Ronalda Ķēniņa Cīrihes "Lions" ar 5:1.

Artūra Salijas "Nove Zamky" viegli tika galā ar citu Slovākijas ekstralīgas "Detva", pārspējot pretiniekus ar 6:1, līdzīgi gāja arī Arvīda Reķa "Panthers" vienībai no Augsburgas, kas ar 5:1 pārspēja Francijas "Gap.

Dānijas "Frederikshavn" uzvarēja Norvēģijas "Manglerud" ar 3:1, vienus vārtus gūstot Robertam Jekimovam. Allsvenskan vienība "Timra" ar 3:2 pārspēja citu šīs līgas vienību "Modo" ar 3:2. Uzvarētāju rindās ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Maksims Ponomarenko, kurš spēli aizvadīja pirmajā aizsargu pārī.

Tikmēr Mārtiņam Raitumam un Elvijam Biezajam šodien nesanāca uzspēlēt, jo mačs starp Novi Targas "Podhale" un Katovices GKS tika atcelts sliktās ledus kvalitātes dēļ.

  +3 [+] [-]

, 2017-08-12 00:18, pirms 7 gadiem
T.Andersons neklusē, divas reizes iemeta vārtos ripuli...
S.Smons turpina spēlēt galvenajā komandā...
R.Locāns atskaitīts no Mestis kluba...
R.Grigors pagarinājis līgumu ar EIHL klubu...
E.Bebris noslēdzis traijautu ar EIHL klubu...

     [+] [-]

, 2017-08-12 11:26, pirms 7 gadiem
Kur Jekimova vikinga bārda?