Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bazevičs nepaliks Somijas "Mestis" kluba "TuTo" sastāvā

Rolands Eliņš

Bazevičs nepaliks Somijas "Mestis" kluba "TuTo" sastāvā
Kristaps Bazevičs
Foto: Tauvon Raikka/Tutohockey.fi

Somijas otras spēcīgākās līgas klubs “TuTo” oficiāli paziņojis, ka pārtraukts līgums ar Latvijas jauno aizsargu Kristapu Bazeviču.

Kristaps Bazevičs pavasara beigās noslēdza līgumu ar “TuTo”, kas paredzēja sadarbību uz 2015./16. gada sezonu, taču tomēr abu pušu ceļi šķīrušies vēl pirms sezonas sākuma. Kā vēsta “TuTo” pārstāvji, visiem ārzemju spēlētājiem līgumā ir iestrādāts īpašs punkts, kas ļauj komandai atteikties no līguma.

“Bazevičs jau no paša sākuma gaidīja, ka iegūs konkrētu vietu sastāvā, tādēļ nolēmām lauzt līgumu, lai hokejists varētu pievienoties komandai, kura viņam var garantēt spēles laiku,” kluba mājaslapā citēts sporta directors Elmo Aitola.

Pagājušajā sezonā "Assat" U20 komandas sastāvā viņš 46 spēlēs guva 26 punktus, kā arī tika izmēģināts Latvijas izlasē pārbaudes spēlēs, kad trijās spēlēs nopelnīja četras soda minūtes.

Pirms tam Bazevičs trīs sezonas pavadīja NAHL, uzspēlēja arī Rietumu hokeja līgā, bet 2013./14. gada sezonā pārstāvēja Latvijas U20 izlasi. "TuTo" pagājušajā "Mestis" sezonā ieņēma trešo vietu regulārajā sezonā, bet izslēgšanas mačos izstājās pusfinālā un palika ceturtā.

Izmantotie resursi:
Baževičs ja Kaislehto eivät jatka TUTOssa -...

     [+] [-]

, 2015-08-11 13:03, pirms 9 gadiem
Ar steigu mācīties!

     [+] [-]

, 2015-08-11 13:29, pirms 9 gadiem
Izskatās pēc Tailera Segina.