Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Podziņš: "Mūsu "Donbass" klubs ir ārkārtīgi augstā līmenī"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Podziņš: "Mūsu "Donbass" klubs ir ārkārtīgi augstā līmenī"
Ainars Pordziņš. Foto: hcdonbass.com

Ukrainas čempionāta kluba Doņeckas "Donbass" latviešu izcelsmes Krievijas hokeja uzbrucējs Ainars Podziņš atklāj, ka gandrīz jau vienojies par palikšanu šajā komandā arī uz nākamo sezonu. Savukārt tagadējā sezona atsāksies 2. septembrī.

Kādā līmenī ir Ukrainas čempionāts? "Varu droši teikt, ka mūsu klubs ir ārkārtīgi augstā līmenī pēc spēlētāju sastāva un komandas attīstībai radīto apstākļu ziņā," uzskata vienības trešais rezultatīvākais hokejists Ainars Podziņš, kurš šosezon tur sakrājis 34 (18+16) punktus 30 mačos. Sastāvā bija pat amerikāņu aizsargs Klejs Vilsons ar NHL pieredzi, kā arī divi mūsējie - uzbrucējs Oļegs Šišļaņņikovs (15+14 punkti 26 cīņās) un aizsargs Ņiktita Koļesņikovs (5+7 punkti 17 mačos), vairākiem ir pieredze KHL. "Ja runājam par līgas līmeni, tad, iespējams, ir komandas, kuras ar mums nevar konkurēt. Bet ir arī labas vienības "Dnepr" un "Kremenchuk", ar kurām mēs spēkojamies."

Zināmo notikumu dēļ Doņeckas "Donbass" mājas spēles aizvada citā pilsētā - Družkovkā, kas arī atrodas Donbasa reģionā, 60-80 kilometrus no frontes līnijas. Pirms koronavīrusa pandēmijas Družkovkas mačos tribīnes vienmēr bija pilnas.

Pēc koronavīrusa pauzes sezona atsāksies rudenī - 2. septembra pusfināla pirmajā mačā "Donbass" Družkovkā uzņems "Dnepr". Podziņš priecājas, ka tika nolemts izspēlēt čempionātu līdz galam. Regulārajā sezonā uzvarēja "Kremenchuk", kam sekoja "Donbass", atpaliekot par vienu punktu. "Donbass" triumfējis iepriekšējos četros gados, arī tagad mērķis ir pirmā vieta. "Man praktiski jau izdevies vienoties ar klubu par līgumu uz nākamo sezonu. Ļoti vēlos palikt šajā komandā," atklāj uzbrucējs.

Atgādinām, ka Ainars Podziņš no 2010. līdz 2012. gadam Rīgas "Dinamo" rindās aizvadīja 72 spēlēs KHL, sakrājot 6 (5+1) rezultativitātes punktus. Pēcāk viņš bija Maskavas apgabala "Vityaz" uzbrucējs, bet karjeras turpinājumā spēlēja zemāka līmeņa līgās.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru

     [+] [-]

, 2020-06-11 15:50, pirms 4 gadiem
Wow, čalim 28 gadi, bet jau paspējis gandrīz visas iespējamās joberlīgas apbraukāt. Iespaidīgs saraksts, labi izceļojies.

     [+] [-]

, 2020-06-11 17:49, pirms 4 gadiem
Ai Pugovkin, kā savulaik plātījies ar čuru galvā... Beigās parasts GER3/LAČ/UKR/Swe Div1 līmeņa kadrs vien iznāca..

     [+] [-]

, 2020-06-11 17:51, pirms 4 gadiem
l_b_c rakstīja: Wow, čalim 28 gadi, bet jau paspējis gandrīz visas iespējamās joberlīgas apbraukāt. Iespaidīgs saraksts, labi izceļojies.
šajā ziņā Koļesņikovs jau tieši tāds pats

     [+] [-]

, 2020-06-11 18:16, pirms 4 gadiem
Austrālijā spēlēja, ķengurus ēda