Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Kivlenieks atvaira četrus metienus no septiņiem un tiek nomainīts

Kivlenieks atvaira četrus metienus no septiņiem un tiek nomainīts
Matīss Kivlenieks, Foto: SIPA USA / Scanpix

Neveiksmīga diena Amerikas hokeja līgā (AHL) sanāca Matīsam Edmundam Kivleniekam, kurš laukumā pavadīja vien 25 minūtes un tika nomainīts, ka arī Renāram Krastenbergam ECHL turnīrā, kuram negatīva lietderība -2.

„Monsters” papildlaikā piekāpās „Devils” ar 3:4 AHL spēlē. Vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks tika nomainīts otrajā periodā pēc trešajiem ielaistiem vārtiem. Latvietis laukumā pavadīja 25 minūtes, atvairot četrus no septiņiem metieniem. Vārtsargam tā bija 14. spēle, šosezon viņš atvaira 87,3% metienu, bet vidēji mačā ielaiž 3,71 vārtus. Kivleniekam izdevies aizvadīt arī vienu sauso spēli.

Zaudējumus piedzīvoja arī viena no divām latviešu pārstāvētajām komandām ECHL -Renāra Krastenberga „Nailers” atzina „Mariners” pārākumu ar 1:4. Uzbrucējam pieci metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un negatīva lietderība -2, kas pasliktināja arī sezonas lietderības koeficientu līdz -15. Savā debijas sezonā ECHL Krastenbergs guvis 12 vārtus un atdevis 16 piespēles 41 mača.

Tikmēr Kristiāna Rubīna „Growlers” izcīnīja uzvaru papildlaikā pār „Komets” ar 1:0. Latviešu aizsargs ar rezultativitāti neizcēlās, bet 49 mačos šosezon sakrājis 17 (2+15) punktus.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL


, 2019-02-11 06:41, pirms 5 gadiem
traki gan vinam iet pedeja laika
, 2019-02-11 09:33, pirms 5 gadiem
Nezinot apstākļus grūti saprast, kur problēma.
Likās ļoti perspektīvs vārtsargs, bet šīs sezonas statistikas cipari (maigi sakot) nav diez ko labi.
, 2019-02-11 11:34, pirms 5 gadiem
Jābrauc uz Eiropu, nekas viņam Amerikā, diemžēl, nesanāks.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.