Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Cipulim vārti, Gricinskim piespēle, pārējie bez punktiem

Cipulim vārti, Gricinskim piespēle, pārējie bez punktiem
Mārtiņš Cipulis "Lustenau" sastāvā
Foto: https://www.suedtirolnews.it

Kārtējās spēles Eiropas hokeja laukumos šovakar aizvadīja trīs komandas ar sešiem Latvijas hokejistiem sastāvā. Visās spēlēs mūsējo pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus.

Alpu Hokeja līgā Mārtiņa Cipuļa un Gata Gricinska “Lustenau” piekāpās hokeja klubam “Feldkirha” ar rezultātu 2:5. Abi hokejisti spēli aizvadīja pirmajā maiņā, nopelnot pa vienam rezultativitātes punktam - Cipulis guva savas komandas otros vārtus no Gricinska piespeles. Gatim arī četras soda minūtes, turklāt, vienīgos vārtus mazākumā “Lustenau” zaudēja tad, kad Gatis bija uz noraidīto soliņa.

Otrajā līgas spēlē minimālu zaudējumu 1:2 piedzīvoja arī “Kitzbuhel” ar Aināru Podziņu, Deividu Sarkani un Oskaru Batņu sastāvā. Spēli pret “Eisbaren” Podziņš aizvadīja pirmajā maiņā, paliekot bez rezultativitātes punktiem, nopelnot divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu. Sarkanis un Batņa spēlēja otrajā maiņā un arī palika bez punktiem. Oskars atzīmējās protokolā ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu, savukārt Deivids spēli pabeidza ar -1.

Lielbritānijas hokeja līgā Ervīna Muštukova pārstāvētā Šefildas “Steelers” zaudēja Notingemas “Panthers” 4:5. Vārtsargs laukumā pavadīja 58 minutes un 46 sekundes, kuru laikā atvairīja 32 no 37 pretinieku metieniem. “Steelers” čempionātā ieņem trešo vietu desmit komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
EIHL | EIHL
erstebankliga.at


, 2017-02-12 00:09, pirms 7 gadiem
kāpēc vispār tiek pieminēts Podziņš? Viņam jau ir Krievijas pilsonība.
, 2017-02-12 01:48, pirms 7 gadiem
Arī nesaprotu, kāda mums daļa gar to Podziņu
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.