Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim zaudējums papildlaikā, Ābols izrauj uzvaru papildlaikā

Andrejs Siliņš

Gudļevskim zaudējums papildlaikā, Ābols izrauj uzvaru papildlaikā
Rodrigo Ābols
Foto: KENT FRASURE/Tribuna Photo

Amerikas Hokeja līgā (AHL) zaudējumu piedzīvojusi Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakūzu "Crunch", kas papildlaikā atzina "IceCaps" pārākumu, savukārt Rietumu līgā uzvaras vārtus pagarinājumā guva Rodrigo Ābols.

Septīto zaudējumu pēc kārtas AHL piedzīvoja Sirakūzu "Crunch", kas ar 3:4 viesos atzina Seintdžounsas "IceCaps" pārākumu, un glābējs nebija arī Kristers Gudļevskis. Latviešu vārtsargs atvairīja 15 no 19 metieniem, bet uzvaras vārtus mājinieki guva papildlaika otrajā minūtē.

Pēdējo uzvaru "Crunch" izcīnīja 23. janvārī, viesos apspēlējot Binghemptonas "Senators". Melno sēriju komanda mēģinās pārtraukt tieši pret "Senators", ar ko jāspēlē nākamais mačs naktī uz svētdienu. Sirakūzu komanda šobrīd noslīdējusi uz 13. pozīciju 15 komandu konkurencē Austrumu konferencē.

Citā mačā Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 4:2 mājās pieveica Rietumu konferences līderi Ontario "Reign". Ņikita veica divus metienus pa vārtiem. Šī bija abu komandu trešā savstarpējā spēle pēc kārtas, bet pirmajās divās uzvaras svinēja Ontario hokejisti.

Rietumu līgā (WHL) pie otrās uzvaras pēdējās trīs spēlēs tika Portlendas "Winterhawks", kas ar 3:2 papildlaikā izbraukumā uzveica Spoukeinas "Chiefs". Uzvaras vārtus pagarinājuma piektajā minūtē guva Rodrigo Ābols, kuram tie bija 13. vārti sezonā. Rihards Bukarts pie rezultativitātes punktiem šoreiz netika, bet nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

  +1 [+] [-]

, 2016-02-11 09:07, pirms 8 gadiem
Žēl par Gudi,bet bus ok Cerams uz PČ šis tiks .
Prieks par Ābolu

     [+] [-]

, 2016-02-11 09:24, pirms 8 gadiem
Vienīgais, kas nav labi ir tas, ka maz metienu un daudz ielaisti, bet tā jau viss kārtībā. Gudļevskis labākais

  -2 [+] [-]

, 2016-02-11 10:57, pirms 8 gadiem
Nav no Gudļevska noturīga snieguma un nebūs visdrīzāk!

     [+] [-]

, 2016-02-11 11:03, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Nav no Gudļevska noturīga snieguma un nebūs visdrīzāk!
Jagaida PČ,cerams,ka vins tiks!! Tad bus sniegums,vismaz jabut!!

     [+] [-]

, 2016-02-11 13:04, pirms 8 gadiem
Go0dFather rakstīja: Jagaida PČ,cerams,ka vins tiks!! Tad bus sniegums,vismaz jabut!!
nu ja Masaļskis stāvēs tik pārliecinoši kā pirms gada, tad Gudijs varēs vien no rezervistu soliņa to visu vērot