Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bičevskim 1+1 un uzvara pār pirmo punktu guvušo Razgalu un Robertu Bukartu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bičevskim 1+1 un uzvara pār pirmo punktu guvušo Razgalu un Robertu Bukartu
Māris Bičevskis (no kreisās) kopā ar komandas biedriem svin vārtu guvumu. Foto: bkboleslav.cz

Čehijas "Tipsport" hokeja Ekstralīgā sekmīgu maču aizvadījis uzbrucējs Māris Bičevskis, kurš ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja "Mlada Boleslav" savā laukumā ar 6:3 sakaut rezultatīvu piespēli nopelnījušā Frenka Razgala un Roberta Bukarta Ostravas "Vitkovice Ridera".

Bičevskis 13:42 minūšu laikā arī uzvarēja sešos no 14 (42%) iemetieniem, nopelnīja +/- koeficientu +1, kā arī izdarīja divus metienus pa vārtiem. Latvietim šosezon "Mlada Boleslav" aizvadītajās 19 spēlēs izdevies sakrāt astoņus (3+5) rezultativitātes punktus. Savukārt pirmo punktu 17 mačos nopelnījis Razgals, kurš 5:37 minūtēs pamanījās nopelnīt arī +1 lietderības koeficientu. Viņa komandas biedrs Roberts Bukarts 18:39 minūtēs dabūja divu minūšu noraidījumu, lietderības koeficientu -2, kā arī veica divus metienus pa vārtiem.

"Mlada Boleslav", kas šovakar izdarīto metienu ziņā dominēja ar 45:19, ar 35 spēlēs iekrātiem 60 punktiem pakāpās uz ceturto vietu kopvērtējumā, savukārt "Vitkovice Ridera" ar 37 punktiem joprojām ir 12. pozīcijā 14 komandu konkurencē.

Somijas līgā pamatīgu kāvienu piedzīvoja uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala Mikeli "Jukurit", kas viesos ar 1:8 kapitulēja Kuopio "KalPa" priekšā. Dzierkals 14:02 minūtēs nopelnīja vienu noraidījumu. Uzvarētāju rindās četrus vārtus guva Mati Jarvinens. Pēdējās 15 spēlēs 14 zaudējumus cietusī "Jukurit" ar 35 punktiem ir priekšpēdējā - 14. - vietā.

Visbeidzot Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) Pekinas "KRS-BSU" ar aizsargiem Artūru Saliju un Kristapu Bazeviču ierindā izbraukumā ar 1:4 zaudēja Grigorija Panteļejeva trenētajai "Rostov". Savukārt Leonīda Tambijeva trenētā un šajā spēlē aizsarga Eduarda Hugo Jansona un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā VHL čempionvienība Karagandas "Saryarka" viesos ar 1:3 atzina ģenerālmenedžera Normunda Sējēja Taškentas "Humo" pārākumu.

VHL 1. konferencē Uzbekistānas klubs ar 51 punktu ir sestais, "Rostov" ar 35 punktiem - 14., Ķīnas "KRS-BSU" ar 30 punktiem - 17. vietā, bet 2. konferencē Kazahstānas "Saryarka" ar 51 punktu saglabā astoto pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/zapas/2795225/...
https://liiga.fi/fi/ottelut/2019-20...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт