Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ābols un Jevpalovs piespēlē, Rubīna "Marlies" atsakās spēlēt trenera pēkšņu veselības problēmu dēļ

Ābols un Jevpalovs piespēlē, Rubīna "Marlies" atsakās spēlēt trenera pēkšņu veselības problēmu dēļ
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Ziemeļamerikas hokeja līgās šonakt laukumā devās Ņikita Jevpalovs, Rodrigo Ābols, Renārs Krastenbergs, Kristofers Bindulis, Artūrs Šilovs, Rūdolfs Polcs un Raivis Ansons.

Amerikas Hokeja līgā pēc astoņu spēļu pauzes punktu nopelnīja Ņikita Jevpalovs, kurš palīdzēja Lavalas "Rockets" panākt 4:2 un viesos ar 7:5 pārspēt Sirakjūsas "Crunch". Jevpalovam arī pozitīva lietderība +1, divi metieni un divas soda minūtes, kuru laikā "Crunch" desmit sekundes līdz mača beigām guva piektos vārtos. Jevpalovam sezonā 35 spēlēs ir astoņi (4+4) punkti. Rezultatīvi piespēlēja arī Rodrigo Ābols, kurš asistēja Springfīldas "Thunderbirds" uzvaras vārtos pār Bridžportas "Sound Tigers" (4:0). Ābolam divi metieni un pozitīva lietderība +1. Šosezon 14 spēlēs viņš ir nopelnījis piecus (1+4) punktus, bet četrus (1+3) no tiem viņš ir sakrājis pēdējo piecu maču laikā.

Tikmēr Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies" nemaz neizgāja laukumā izbraukumā pret Teksasas "Stars", jo pirms mača steidzamā kārtā slimnīcā tika nogādāts galvenā trenera asistents Robs Deivisons. 39 gadus vecais kanādietis spēlētāja karjeras laikā NHL aizvadīja vairāk nekā 200 maču. Sīkāka informācija par trenera veselības stāvokli pagaidām netiek sniegta. Tā kā "Marlies" atteicās no spēles, mājiniekiem tika piešķirta tehniskā uzvara ar rezultātu 1:0. ECHL pie negatīvas lietderības tika gan Renārs Krastenbergs (-1), gan Kristofers Bindulis, kuru pārstāvētās komandas zaudēja ar attiecīgi 2:5 un 1:3.

Ontārio Hokeja līgā pamatīgi nomētāts tika Artūrs Šilovs, kurš atvairīja 47 no 51 metiena, bet Berijas "Colts" ar 2:5 piekāpās Londonas "Knights" – pēdējo ripu komanda ielaida tukšos vārtos. Iepriekš sezonas lielākais metienu skaits pa Šilova vārtiem bija 42. Kvebekas Junioru līgā izpalika latviešu duelis, jo Harijs Brants nepiedalījās "Titan" zaudējumā Raivja Ansona "Drakkar" (1:5). Ansons izdarīja četrus metienus, nopelnīja pozitīvu lietderību +1, uzvarēja abos iemetienos un izpildīja vienu spēka paņēmienu. Rūdolfam Polcam "Foreurs" zaudējumā (1:3) negatīva lietderība -1, iemetienos 4/10 un viens spēka paņēmiens.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/statement-regard...
https://twitter.com/LeafsPR/status/...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://www.echl.com/en/matches/501...
https://www.echl.com/en/matches/d9d...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2735...


, 2020-01-11 12:15, pirms 4 gadiem
Abols - shkiet saacis speeleet un gan jau veel progresees(pieraadiis sevi), ja vien treneris dos minuutes laukumaa. Ticu ka naakamgad buus NHL. Iemesles tam ir adaptaacija. Zviedrijaa vinam ar bij nepiecieshams pirmais gads kuru nospeeleeja Allswensken un tad jau naakamaa gadaa bij SHL viens no labaakajiem snaiperiem.
+ Ceru ka shogad PCH paraadiis ka ir top uzbruceejs.
Vinam ir viss lai buutu NHL.

Jevpalovs - Galiigi nepaarliecina. Cik gadus jau nnemas pa AHL un progresa iisti nav, bet taads nu ir profesionaalais sports... Var jau buut ka uzdaavinaas kaadu speeli NHL, bet kvalitaates kas lautu vinam speeleet regulaari NHL vinam nav. Domaaju ka vina gadiijumaa tas ir psihologiski.

Rubiins - Viss vinna rokaas, kaa sevi paraadiis taa buus. Potenciaals ir, augums ir, slido labi.
, 2020-01-11 13:44, pirms 4 gadiem
Ābols malacis, nav svarīgi kāds biji pirms jaungada, kaut nulle, svarīgi kāds esi tagad.
Jevpalovs ar malacis, mums ļoti maz kas vispār spētu turēties stabili AHL klubā, viņam tur ir jau vārds.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.