Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rihards Bukarts gūst divus vārtus DEL, Vītoliņam piektais zaudējums pēc kārtas

Rolands Eliņš

Rihards Bukarts gūst divus vārtus DEL, Vītoliņam piektais zaudējums pēc kārtas
Rihards Bukarts. Foto: Albert Schäfer/ Daniel Schäfer/Schwenninger Wild Wings

Vācijas spēcīgākajā hokeja līgā Rihards Bukarts atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem, palīdzot savai komandai turpināt veiksmīgo spēļu sēriju.

Šveices hokeja čempionātā Harija Vītoliņa trenētā „Davos” savā laukumā cieta sauso zaudējumu 0:1 pret turnīra līdervienību „Bern”, vienīgos vārtus ielaižot jau mača otrajā minūtē. Pēc veiksmīgā sākuma Vītoliņa vadībā „Davos” tagad cietusi jau piecus zaudējumus pēc kārtas, ieskaitot Špenglera kausa izcīņas noslēdzošo maču. Savukārt „Tigers” bez savainotā Ivara Punnenova sastāvā ar 4:0 sakāva „Biel-Bienne”.

Ronalds Ķēniņš un „Lausanne” viesos ar 2:4 piekāpās „Zug” vienībai, un Ķēniņš šajā mačā nospēlētajās 17 minūtēs nopelnīja divas soda minūtes un lietderības koeficientu mīnus viens. Tikmēr „Lugano” ar Elvi Merzļikinu vārtos zaudēja „Lions” ar 1:3 – Merzļikins gan ielaida tikai divus vārtus, atvairot 31 no 33 metieniem, jo spēles pēdējā minūtē atstāja vārtus tukšos, dodot vietu laukumā papildu uzbrucējam.

Čehijas hokeja līgā Oskars Cibuļskis ar rezultatīvu piespēli palīdzēja viņa un Māra Bičevska pārstāvētajai „Mountfield” ar 2:1 viesos pieveikt „Litvinov”. Cibuļskis rezultatīvi piespēlēja mača trešajā minūtē, palīdzot tobrīd panākt neizšķirtu 1:1. Tikmēr Edgara Kuldas un Ralfa Freiberga pārstāvētā „Zlin” viesos ar 2:3 piekāpās Prāgas „Sparta”. Freibergs šoreiz palika vienīgais pirmajā maiņā, kurš netika pie punkta, bet Kulda nopelnīja divas soda minūtes.

Vācijā „Schwenninger” ar Riharda Bukarta divu vārtu guvumu palīdzību sagrāva „Ingolstadt” ar 5:1. Bukarts iemeta spēles trešos un ceturtos vārtus, abas reizes to paveicot skaitliski vienādos sastāvos. Bukartam šosezon 28 spēlēs pieci vārti un piecas piespēles, kamēr viņa tagad guvusi jau trīs uzvaras pēc kārtas.

Austrijā EBEL mačā Grācas „99ers” ar 5:1 apspēlēja „Linz” vienību. Zintis Nauris Zuševics ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Bet Slovākijā Artūra Salijas pārstāvētā „Poprad” ar 2:3 piekāpās DVTK, pieredzot trešo zaudējumu četrās spēlēs, kamēr Jānim Andersonam un „Nove Zamky” neveiksme 2:5 pret „Liptovsky”, turnīra priekšpēdējās vietas īpašnieci. Andersona komandai šis nav veiksmīgs periods – zaudēts jau piecās spēlēs pēc kārtas, lai gan tieši pirms tam bija piecu uzvaru sērija.

Krievijas VHL Kirils Tambijevs atzīmējās ar vārtu guvumu vairākumā un rezultatīvu piespēli, palīdzot „Saryarka” ar 5:0 sagraut bijušo KHL komandu Novokuzņeckas „Metallurg”. Kopš Tambijeva pievienošanās Kazahstānas komandai tā aizvada ļoti labu posmu un tagad uzvarējusi jau sešās spēlēs pēc kārtas, kamēr Tambijevs sakrājis piecus punktus trīs spēlēs. Savukārt Francijā Martins Lavrovs piedalījās "Lyon" spēlē, kurā viņa komanda ar 0:4 zaudēja "Amiens".

     [+] [-]

, 2019-01-11 23:35, pirms 5 gadiem
Mazais Tambiks labs, žēl, ka RD nespēlē.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-12 00:44, pirms 5 gadiem
Negribētos, lai Harka Šveicē sačakarē savu teicamo CV.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-12 10:02, pirms 5 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Mazais Tambiks labs, žēl, ka RD nespēlē.
tas taisni labi. nav ko karjeru bojāt Rīgas ķilavu bundžā