Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam negatīva lietderība zaudējumā Amerikas Hokeja līgā

Agris Suveizda

Jevpalovam negatīva lietderība zaudējumā Amerikas Hokeja līgā
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgā šonakt notika tikai viena spēle, un tajā Manitobas "Moose" savā laukumā ar 4:0 sakāva Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Lavalas "Rocket".

Ņikita Jevpalovs laukumā atradās pēdējos ielaistajos vārtos un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un ceturtajā spēlē pēc kārtas netika pie rezultativitātes punkta.

Lavalas "Rocket" ar 36 punktiem 38 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu Ziemeļu divīzijā, apsteidzot Belvilas "Senators", kas aizvadījusi par maču vairāk. 24 gadus vecais Jevpalovs 37 spēlēs ir sakrājis 11 (7+4) punktus, kas ir desmitais labākais rādītājs komandā.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-summa...

  -1 [+] [-]

, 2019-01-11 11:14, pirms 5 gadiem
Negatīvs lietderības koeficients ir tas pats kas negatīva lietderība kopumā visas spēles kontekstā? Man jau liekas ka var nokapāt samērā labi un lietderīgi, bet tāpat noraut to mīnusu. Spriežot pēc raksta autors spēli nav redzējis, bet viedoklis protams ir

     [+] [-]

, 2019-01-11 12:49, pirms 5 gadiem
Ko Nikita tik bēdīgs bildē? Skumst pēc Balcera?