Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Punnenovs rezervē komandas sausajā uzvarā, Jeļisejevam un Ozoliņam vārti Ķīnā

Punnenovs rezervē komandas sausajā uzvarā, Jeļisejevam un Ozoliņam vārti Ķīnā
Ivars Punnenovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Vārtsargs Ivars Punnenovs palika Langnavas "Tigers" rezervē, viņa komandai viesos ar 1:0 pēcspēles metienu sērijā pieveicot "Lausanne". Tikmēr ar vārtu guvumiem Krievijas Hokeja Superlīgā (VHL) izcēlušies Nikolajs Jeļisejevs ("Tseng Tou") un Artūrs Ozoliņš ("Sokol").

Šveice

Langnavas "Tigers" ar uzvaru bullīšu sērijā pār "Lausanne" (1:0) pārtrauca savu iepriekš iekrāto sešu maču neveiksmju sēriju. Tādējādi Šveices Nacionālās līgas kopvērtējumā "Tigers" no play-off zonas atpaliek vien par pieciem punktiem.

Šovakar uzvarētāju cietoksni neieņemtu nosargāja rezerves vārtsargs Damjano Kjakio, kurš atvairīja visus 36 pretinieku izdarītos metienus pa viņa vārtiem, kā arī katru no četriem "Lausanne" hokejistu veiktajiem pēcspēles metieniem.

Krievija-2

Graujošu uzvaru svinējusi Artūra Ozoliņa Krasnojarskas "Sokol", kas viesos ar 5:1 sagrāva Ķīnas komandu "Heilongjiang".

Latviešu centra uzbrucējs 18:26 laukumā pavadītajās minūtēs guva pirmos "Sokol" vārtus (kopumā sezonā 11+18), kā arī uzvarēja 11 no 23 iemetienos, izdarīja trīs metienus un nopelnīja lietderības koeficientu +2.

Citas Ķīnas komandas Ciliņas "Tseng Tou" sastāvā ar rezultatīvu raidījumu izcēlās Nikolajs Jeļisejevs (9+6). 19:29 minūtēs šis bija viens no kopumā trim uzbrucēja izdarītajiem metieniem. Par spīti gūtajiem vārtiem Je;lisejevam neitrāls lietderības koeficients.

Savukārt 18:07 minūtēs rezultatīvu piespēli nopelnīja Ēriks Ševčenko (1+4), kuram arī lietderības koeficients +1, kā arī viens metiens pa pretinieku vārtiem.

Abu (kā arī Krista Apsīša, kurš palika rezervē) spēlētāju pārstāvētā "Tseng Tou" pagarinājumā ar rezultātu 2:3 atzina Angarskas "Yermak" pārākumu. "Tseng Tou" šis bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.

Kamēr Krasnojarskas "Sokol" ar 73 punktiem atrodas piektajā vietā un ir praktiski garantējusi sev vietu izslēgšanas spēlēs, tikmēr "Tseng Tou", kuras kontā ir 62 punkti (14. vieta) vēl būs kārtīgi jāpacīnās par savu pozīciju nosargāšanu.

Baltkrievija

Savu 20. punktu Baltkrievijas Ekstralīgas sezonā šovakar nopelnīja "Gomel" komandas kapteinis Edijs Brahmanis, kurš rezultatīvi asistēja savas vienības uzvaras vārtu guvumā 21 sekundi līdz mača pamatlaika beigām - "Gomel" ar rezultātu 2:1 izrāva uzvaru pār Soļihorskas "Shakhtyor".

Līdz ar to "Gomel" Baltkrievijas Ekstralīgā ir izcīnījusi jau piecas uzvaras pēc kārtas, otrajā vietā esošajai "Shakhtyor" pietuvojoties līdz viena punkta atstatumam.

Polija

Lielisku maču Polijas Hokeja līgā aizvadīja vārtsargs Jānis Auziņš, kurš neitralizēja 49 no 51 pretinieku izdarītā metiena, ļaujot savai Opoles "Orlik" izbraukumā negaidīti ar rezultātu 5:2 apspēlēt Elvija Biezā Novi Targas "TatrySki Podhale".

Bez teikšanas nepalika arī Biezais, kurš otrā perioda ievadā tieši atklāja šī mača rezultātu par labu mājiniekiem. Latviešu uzbrucējam šis bija jau 16. gols šosezon, kopumā aizvadītajās 25 spēlēs Biezajam esot iekrājušam 28 punktus (16+12).

Norvēģija

Aizsargs Kalvis Ozols laukumā bija 24:18 minūtes, izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -1, kamēr viņa Kongsvingeras "Knights" mājās ar 0:3 zaudēja "Vålerenga".

Visbeidzot apkaunojošu sakāvi piedzīvoja cita aizsarga Maksima Ponomarenko "Lørenskog", ar 2:8 viesos kapitulējot Stavangeras "Oilers". Ponomarenko spēlētajās 20:05 minūtēs izdarīja vienu metienu un nopelnīja lietderības koeficientu -3.

"Knights" un "Lørenskog" komandas Norvēģijas "GET" līgā ieņem pēdējās divas pozīcijas.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Hockey.by
Hokej.net - "Szarotki" wypunktowane przez Orlik...
https://www.hockey.no/live?date=12....


, 2018-01-11 23:57, pirms 6 gadiem
Biezajam vārti Polijas līgas spēlē.
, 2018-01-12 07:44, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Biezajam vārti Polijas līgas spēlē.
pie kam, iemeta Auziņam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography
2

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
5

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".