Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Gudļevskis ielaiž vienus vārtus, bet "Sound Tigers" tāpat zaudē

Gudļevskis ielaiž vienus vārtus, bet "Sound Tigers" tāpat zaudē
Tomass Greiss un Kristers Gudļevskis
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis atvairīja 25 no 26 metieniem, taču viņa pārstāvētā „Sound Tigers” pēcspēles metienu sērijā piekāpās „Wolf Pack” ar 1:2 Amerikas hokeja līgas (AHL) mačā.

Vienīgos vārtus Gudļevskis ielaida pirmā perioda beigās, mača turpinājumā tiekot gala ar visiem pretinieku metieniem. Pēc 65 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 1:1, bet pēcspēles metienu sērijā Kristers tika pārspēts vēl vienu reizi, līdz ar ko „Sound Tigers” piedzīvoja zaudējumu.

Šī bija 16. spēle Gudļevskim komandas vārtos šosezon – vārtsargs atvairījis 89,5% metienu, vidēji mačā ielaidis 2,78 vārtus, bet vienu spēli izdevies nospēlēt sausā. Ar latvieti vārtos „Sound Tigers” tikusi pie četrām uzvarām.

Tikmēr Matīss Kivlenieks joprojām atrodas Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā „Blue Jackets” sastāvā, kamēr AHL vienības „Monsters” vārtos šonakt stājās Jūnass Korpisalo, kurš atvairīja 29 no 30 metieniem komandas zaudējumā pret „Admirals” ar 0:1.

Rietumu hokeja līgā (WHL) „Tigers” ar 3:2 pārspēja „Blades”. Kristiāns Rubīns uzsāka spēli uzvarētajkomandas sākumsastāvā, atzīmējās ar vienu piespēli, divas reizes meta pa vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderību +1. Šosezon aizsargs aizvadījis 38 spēles, kurās guvis trīs vārtus un atdevis 16 piespēles.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
WHL Network


, 2018-01-11 09:21, pirms 6 gadiem
Mazs uzvaras Gudļevskim, bet kopumā stati ceļas, arī nav slikti
, 2018-01-11 09:45, pirms 6 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Mazs uzvaras Gudļevskim, bet kopumā stati ceļas, arī nav slikti
Cik nu ceļas. Viena no galvenajām statistikas ailēm joprojām ļoti zaudē pirmajam nr. - uzvarām! Gudijam 4, otram 12. Un viņš šobrīd ir otrais numurs AHL. Cik ilgi AHL turēs 25 gadīgu vārtsargu, kā otro numuru - tas ir labs jautājums. Neviens nav ieinteresēts turēt vārtsargu, kuram gadi aug, bet stabilitāte stāv uz vietas.
Arī vis bļāvēji, ka Tampa ir lohi, Crunch aizsardzība - nekāda pazuduši! Jo izrādās arī citā komandā Gudijs neko interesantu nerāda.
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".