Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vārtsargi paliek rezervē, Jakam sestie vārti sezonā

Vārtsargi paliek rezervē, Jakam sestie vārti sezonā
Jānis Jaks Latvijas izlases formā
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Janis Jaks atzīmējās ar vārtu guvumu NCAA, Kristoferam Bindulim piespēle ECHL, bet Mārtiņam Dzierkalam pārtrūka piecu maču punktu sērija

Amerikas hokeja līgā (AHL) Matīss Kivlenieks palika rezervē „Monsters” zaudējumā pret „Wolves” ar 0:3, arī Kristers Gudļevskis „Sound Tigers” zaudējumu pret „Thunderbirds” ar 3:4 vēroja no rezervistu soliņa.

Austrumu krasta hokeja līgā (ECHL) Mārtiņš Dzierkals palika bez punktiem „Solar Bears” zaudējumā pret „Wings” ar 1:2. Spēles laikā uzbrucējs atzīmējās ar vienu metienu un divām soda minūtēm. Šajā mačā pārtrūka Dzierkala piecu spēļu punktu sērija, bet kopā sezonas 14 mačos uzbrucējs iekrājis 13 (6+7) rezultativitātes punktus. Kristofers Bindulis vienu reizi piespēlēja „Stingrays” uzvarā pār „Gladiators” ar 3:1. Šī bija trešā piespēle aizsargam sešos mačos, viņš arī guvis divus vārtus.

Rietumu hokeja līgā (WHL) „Tigers” zaudēja „Pats” – 2:4. Kristiāns Rubīns mača laikā saņēma vienu divu minūšu sodu un spēli pabeidza ar -1. NCAA čempionātā Jānis Jaks guva sestos vārtus sezonā, tomēr viņa „American Int’l” piekāpās „Mercyhurst” ar 2:4, Haralds Egle „Clarkson” uzvarēto spēli pret „St. Lawrence” ar 4:2 pabeidza ar negatīvu lietderību -1, Mareks Mitens nomainīja kolēģi „Lake Superior” vārtos un ielaida divus golus 0:7 zaudējuma pret „Minnesota State”, Kārlim Čukstem -2 „Quinnipiac” zaudējumā pret Eduarda Tralmaka „Maine” ar 3:5, savukārt „Arizona State” uzvarā papildlaikā par „Princeton” ar 4:3 Filipam Buncim -1, bet Gvido Jansons palika neitrals.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...
WHL Network
All the News and Much More : College Hockey News

  +1 [+] [-]

, 2017-12-10 10:47, pirms 6 gadiem
Labi, ka Bindulis atvēries! Vismaz ECHL