Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Biezajam vārti, M. Širokovam piespēle, "Neman" grauj ar 10:0

Agris Suveizda

Biezajam vārti, M. Širokovam piespēle, "Neman" grauj ar 10:0
Elvis Biezais
Foto: belarushockey.com

Baltkrievijas hokeja čempionātā pie rezultativitātes punktiem tika Latvijas spēlētāji Elvis Biezais un Maksims Širokovs, kuri palīdzēja Grodņas "Neman" uzvarēt ar 10:0.

Baltkrievijas Ekstralīgā graujošu uzvaru svinēja Grodņas "Neman", kas savā laukumā ar 10:0 pārspēja "Mogilev" un atguva otro vietu tabulā. Elvis Biezais 57. minūtē guva komandas desmitos vārtus, izdarīja divus metienus un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Savukārt Maksims Širokovs astotajā minūtē vairākumā asistēja pirmajā vārtu guvumā, izdarīja vienu metienu un arī tika pie pozitīvas lietderības +2.

Šosezon aizsargam Širokovam 17 spēlēs ir deviņi (6+3) punkti, bet uzbrucējam Biezajam piecās spēlēs ir četri (3+1) punkti. Norvēģijā uz trešo vietu pakāpās "Lorenskog", kas ar 5:0 viesos sakāva "Stjernen". Maksimam Ponomarenko pozitīvs lietderības koeficients +1 un divas soda minūtes.

Krievijas Augstākās līgas vicelīdere Karagandas "Saryarka" ar 0:1 savā laukumā zaudēja "Neftyanik", kuras rindās nebija Alekseja Širokova. Edgars Siksna izdarīja piecus metienus pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
Высшая хоккейная лига - Протокол игры

     [+] [-]

, 2016-11-10 22:44, pirms 7 gadiem
nu belaru čempis ar aizgājis auzās, divciparu rezultāti nav retums pēdējā laikā...

     [+] [-]

, 2016-11-11 10:21, pirms 7 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: nu belaru čempis ar aizgājis auzās, divciparu rezultāti nav retums pēdējā laikā...
notikusi baigā komandu noslāņošanās atbilstoši maciņa biezumam. Stiprākās droši vien ir VHL līderu/vidusmēra līmenī, vājākās - LHV vidusmēra līmenī.

     [+] [-]

, 2016-11-11 10:53, pirms 7 gadiem
Vai tad Biezajam vārds nav Elvijs?