Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuzmenkovs otrajā mačā divas piespēles, Punnenovs sāk ar trim ielaistiem vārtiem Šveicē

Kuzmenkovs otrajā mačā divas piespēles, Punnenovs sāk ar trim ielaistiem vārtiem Šveicē
Artūrs Kuzmenkovs
Foto: www.vhlru.ru

Latvijas hokeja uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs arī savā otrajā Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) spēlē izcēlās ar rezultativitāti. Latvijas hokejistam divas rezultatīvas piespēles, bet viņa pārstāvētais Karagandas "Saryarka" ar 6:4 uzvarēja Ņižnijtagilas "Sputnik".

VHL regulārās sezonas pirmo ripu šogad iemeta 20 gadus vecais Latvijas hokeja uzbrucējs Artūrs Kuzmenkovs, bet šodien – savā otrajā spēlē – Karagandas "Saryarka" hokejists turpināja priecēt ar rezultatīvu sniegumu. Kazahstānas klubs ar 6:4 savā laukumā pārspēja Ņižnijtagilas "Sputnik", bet Latvijas uzbrucējs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Kuzmenkovs asistēja komandas otrajos vārtos, otrā perioda sākumā palīdzot pietuvoties līdz 2:3, bet trīs sekundes līdz mača beigām piespēlēja Iļjam Antonovskim, kurš raidīja ripu tukšos vārtus, panākot 6:4. Kuzmenkovs sāka maču nomināli ceturtajā maiņā.

"Saryarka", kur par trenera asistentu strādā Leonīds Tambijevs, pieteikumā arī šodien netika iekļauts uzbrucējs Rustams Begovs. Kluba sistēmā spēlē arī aizsargs Artūrs Salija, kurš gan atšķirībā no Begova nav pieteikts VHL (pagājušajā sezonā piedalījās divās spēlēs). Nākamo spēli "Saryarka" aizvadīs parīt, kad uzņems Kurganas "Zauralye".

Tikmēr Šveicē šodien tika aizvadītas pirmās spēles vietējā hokeja līgā. NLA (spēcīgākā) vienīgajā spēlē Rapersvilas "Lakers" ar Ivaru Punnenovu vārtos ar 1:4 atzina Cīrihes "Lions" pārākumu. Punnenovs tika galā ar 29 no 32 pretinieku metieniem, bet ceturtā ripa nonāca jau tukšos "Lakers" vārtos. NLB sezonu sāka Martiņī "Red Ice", kas ar 3:0 pārspēja "Lions". Uzvarētāju rindās spēlei gan nebija pieteikts aizsargs Maksims Širokovs.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
National League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-10 19:54, pirms 10 gadiem
labi speleja DR

     [+] [-]

, 2014-09-10 23:56, pirms 10 gadiem
Prieks, ka Punnenovs jau uz ledus pirmajā spēlē.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-11 00:11, pirms 10 gadiem
Toms Andersons NLB nav palicis?

  -1 [+] [-]

, 2014-09-11 07:04, pirms 10 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Toms Andersons NLB nav palicis?
ir palicis

  +1 [+] [-]

, 2014-09-11 11:13, pirms 10 gadiem
Begovs tak nosūtīts uz fārmu jeb Kazahstānas čempi, tāpēc nav brīnums, ka nav pieteikts.