Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čehijas leģenda Plekanecs tomēr nespēlēs vienā komandā ar Freibergu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čehijas leģenda Plekanecs tomēr nespēlēs vienā komandā ar Freibergu
Tomāšs Plekanecs. Foto: AP/Scanpix

Čehijas Ekstralīgas klubs Brno "Kometa" nācis klajā ar paziņojumu, ka komandu vairs nepārstāvēs pieredzējušais uzbrucējs Tomāšs Plekanecs. Viņš vienību atstājis personīgu iemeslu dēļ.

"Ar Tomāšu situāciju apspriedām jau labu laiku, un pilnībā saprotu viņa lēmumu. Dzīvē ģimene ir absolūta prioritāte. Protams, žēl, ka tā noticis, jo aizstāt vadošo centru nebūs viegls uzdevums, tomēr respektēju Tomāša lēmumu," sacīja vienības īpašnieks Libors Zābranskis.

"Man tas bija sarežģīts lēmums, bet tam pamatā ir nopietni personīgie iemesli. Gribu pateikties ikvienam Brno organizācijas cilvēkam par lielisko sadarbību, Liboram Zābranskim par sapratni un līdzjutējiem par atbalstu. Novēlu "Cometa" komandai veiksmi nākamajā sezonā," izteicās pats Tomāšs Plekanecs.

37 gadus vecais centrs Nacionālajā hokeja līgā aizvadījis 15 sezonas un 1001 spēli. Visās sezonās viņš spēlējis Monreālas "Canadiens" rindās, taču 17 no spēlēm aizvadītas Toronto "Maple Leafs". Viņš izcēlās ar 608 punktiem. Čehijas valstsvienības sastāvā Plekanecs kļuvis par pasaules vicečempionu un divreiz ieguvis bronzas medaļu.

Jāatgādina, ka šajā starpsezonā līgumu ar "Cometa" noslēdza Latvijas izlases aizsargs Ralfs Freibergs.

Izmantotie resursi:
https://www.hc-kometa.cz/clanek.asp...