Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Reķim +1, "Panther" otrais zaudējums Vācijas pusfinālā

Reķim +1, "Panther" otrais zaudējums Vācijas pusfinālā
Arvīds Reķis (nr. 37) aizsardzībā. Foto: imago images / Eibner

Arvīda Reķa Augsburgas „Panther” piedzīvoja otro neveiksmi DEL pusfinālā, zaudējot „Red Bull” ar 1:2.

Viesi no Minhenes atklāja rezultātu trešajā minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu, bet precīzs bija kanādiešu aizsargs Dereks Joslins – 0:1. Turpinājumā sekoja divi noraidījumi „Red Bull” sastāvā, bet pirmās trešdaļas beigās viesu uzbrucējs Patriks Hagers saņēma 5+10 minūšu sodu, atstājot savu komandu mazākumā uz piecām minūtēm.

Mājinieki šādu iespēju neizmantoja, un arī otrajā trešdaļā nespēja pārspēt pretinieku vārtsargu. Noslēdzošā perioda sākumā Joslins bija precīzs otro reizi – 0:2. Lai gan pusotru minūti vēlāk čehu uzbrucējs Davids Štilers samazināja deficītu līdz minimumam – 1:2, „Panther” piedzīvoja otro zaudējumu pusfinālā. Visas uzvaras šajā sērijā tiek izcīnītas ar vienu vārtu starpību.

Arvīds Reķis laukumā pavadīja 16:56 minūtes, bloķēja trīs metienus, bet spēli noslēdza ar pozitīvu lietderību +1.

Tikmēr vakar noskaidrojusies pirmā fināliste – Manheimas „Adler”, kas otrajā pusfinālā sakāva „Kolner” ar 4:0, svinot divas sausās uzvaras. Vācijas seškārtējai čempionei tas ir desmitais fināls komandas 24 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē. Pēdējo titulu Manheima izcīnījusi sezonā 2014./2015.

Izmantotie resursi:
https://www.del.org/