Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam vārti, Bļugeram uzvara

Krastenbergam vārti, Bļugeram uzvara
Renārs Krastenbergs (#17)
Foto: Terry Wilson/OHL Images

Ontario hokeja līgas izslēgšanas spēlēs ceturtos vārtus guva Renārs Krastenbergs, tomēr Ošavas "Generals" piedzīvoja pirmo neveiksmi ceturtdaļfinālā. Savukārt Amerikas Hokeja līgā panākumu svinēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksas-Bāras/Skrentonas "Penguins".

Amerikas Hokeja līgā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Austrumu konferences līdere Vilksas-Bāras/Skrentonas "Penguins", kas guva divus vārtus laika posmā no trešās līdz astotajai minūtei un ar 2:1 izbraukumā pārspēja savu sīvāko konkurenti "Bruins".

Teodors Bļugers palika bez rezultativitātes punktiem, taču vienu reizi apdraudēja pretinieku vārtu drošību. Šosezon Bļugers 51 mačā nopelnījis 27 (6+21) rezultativitātes punktus.

Citā spēlē Sanhosē "Barracuda" ar 2:1 papildlaikā mājās pieveica Stoktonas "Heat", pēc viena zaudējuma atgriežoties uz uzvaru takas. "Barracuda" ar 43 uzvarām 65 spēlēs ieņem pirmo vietu Klusā okeāna divīzijā, bet līdz regulārās sezonas beigām vēl atlikušas trīs spēles. Ņikita Jevpalovs spēlē pret "Heat" statistikas ailēs neizcēlās.

Ontario hokeja līgas izslēgšanas spēlēs ar ceturto vārtu guvumu izcēlās un sesto punktu nopelnīja Renārs Krastenbergs, tomēr viņa pārstāvētā Ošavas "Generals" cieta pirmo zaudējumu ceturtdaļfinālā, ar 3:7 atzīstot "Steelheads" pārākumu un sērijā rezultātam kļūstot neizšķirtam - 1:1.

18 gadus vecais Krastenbergs, kurš darbojās viesu vadošajā uzbrucēju trijniekā un izdarīja trīs metienus pa sāncenšu vārtiem, jau trešajā minūtē atklāja rezultātu, taču laukuma saimnieki drīz vien panāca līdzsvaru un arī izvirzījās vadībā.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Ontario Hockey League – Official Site of...

  +4 [+] [-]

, 2017-04-10 08:52, pirms 7 gadiem
Renars, iepsejams, iet uz draftu

     [+] [-]

, 2017-04-10 11:04, pirms 7 gadiem
Bļugers pēc +/- sestais labākais visā līgā (otrais starp uzbrucējiem). Kaut kā izdodās viņam notīties no laukuma, kad briest sūdi...

  +1 [+] [-]

, 2017-04-10 12:08, pirms 7 gadiem
b2 rakstīja: Bļugers pēc +/- sestais labākais visā līgā (otrais starp uzbrucējiem). Kaut kā izdodās viņam notīties no laukuma, kad briest sūdi...
Pirms daudziem gadiem toreiz jaunajam un talantīgajam A.Kuldam izdevās +/- kofu ziņā izcila AHL sezona, likās - ar tādiem statiem nevar nepaņemt uz NHL. Izrādījās - var gan!

  +1 [+] [-]

, 2017-04-10 12:41, pirms 7 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Pirms daudziem gadiem toreiz jaunajam un talantīgajam A.Kuldam izdevās +/- kofu ziņā izcila AHL sezona, likās - ar tādiem statiem nevar nepaņemt uz NHL. Izrādījās - var gan!
Vispār viņš tika mēģināts NHL. Kkas pietrūka. Varbūt ar pacietību būtu izlauzis vietu NHL.