Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Krastenbergs piespēlē, "Nailers" divas reizes izlaiž vadību un zaudē bullīšos

Krastenbergs piespēlē, "Nailers" divas reizes izlaiž vadību un zaudē bullīšos
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Latviešu hokejists Renārs Krastenbergs atzīmējās ar rezultatīvo piespēli ECHL spēlē, kurā viņa „Nailers” bullīšos zaudēja „Wings” ar 3:4.

Uzbrucējs piespēlēja savam komandas biedram Sedrikam Lakruā mača ceturtajā minūtē, rezultātam kļūstot 1:1. Mača gaitā „Nailers” vēl divas reizes izvirzījās vadībā, taču „Wings” abos gadījumos panāca neizšķirtu, un pamatlaiks noslēdzās ar 3:3. Arī papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā „Nailers” piedzīvoja zaudējumu – 3:4.

Renārs Krastenbergs spēles laikā izdarīja vienu metienu, ka arī pavadīja divas minūtes uz noraidīto soliņa. Uzbrucējam tā bija 23. piespēle, bet 52 mačos latvietis guvis arī 15 vārtus, savukārt, viņa lietderības koeficients ir negatīvs -14.

Ārpus „Wings” pieteikuma palika vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kurš iepriekšējā naktī atvairīja 35 no 37 metieniem, kas gan neglāba viņa komandu no zaudējuma pret „Fuel” ar 1:2.

Izmantotie resursi:
ECHL


Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".