Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņa "Lions" pieveic Merzļikina "Lugano", Pečuram 1+1, Jakovļevam 0+1

Ķēniņa "Lions" pieveic Merzļikina "Lugano", Pečuram 1+1, Jakovļevam 0+1
Ronalds Ķēniņš
Foto: zsclions.ch

Dažādās līgās kārtējās spēles aizvadījuši latviešu hokejisti. Šveicē divu mūsu valstsvienības spēlētāju pārstāvēto klubu duelī Cīrihes "Lions" ar Ronalda Ķēniņa palīdzību savā laukumā sīvā cīņā pieveica "Lugano", par kuras vārtu drošību bija atbildīgs Elvis Merzļikins. Savukārt Āzijas līgā ar diviem rezultativitātes punktiem izcēlās Sergejs Pečura.

Šveices vadošā (NLA) čempionāta ceturtdaļfinālā trešo reizi savā starpā tikās Elvis Merzļikins un Ronalds Ķēniņš, kurš palīdzēja Cīrihes "Lions" ar minimālo 1:0 pieveikt "Lugano" un atgūt vadību sērijā (2-1). Ķēniņš spēlēja laukuma saimnieku otrajā uzbrucēju trijniekā, laukumā pavadot 10 minūtes un 46 sekundes. Latviešu uzbrucējs ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās, taču nopelnīja divas soda minūtes. Savukārt Merzļikins, kurš vienīgo reizi kapitulēja divdesmit sekundes līdz otrās trešdaļas beigām, atvairīja 31 no 32 sāncenšu metieniem.

Āzijas līgā ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās kādreizējais Latvijas izlases uzbrucējs Sergejs Pečura, bet viņa pārstāvētā "Sakhalin" ar 6:1 izbraukumā sagrāva "Oji Eagles".

Panākumu svinēja arī Andreja Maticina vadītā Doņeckas "Donbass", kas Ukrainas Ekstralīgas pirmajā pusfināla cīņā ar 4:0 sakāva "Kryvbas". Mājinieki izšķirošo izrāvienu veica otrajā trešdaļā, kuras laikā guva visus četrus vārtus. Rezultāta atklāšanā ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī aizsargs Mārtiņš Jakovļevs.

Sezona noslēgusies Artūram Ozoliņam un viņa Angarskas "Yermak", kura Krievijas pēc spēka otrās līgas (VHL) pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā septiņos mačos atzina "Nizhny Tagil” pārākumu, zaudējot ar 3:4 gan spēlē, gan visā sērijā. Ozoliņš, kurš veidoja viesu pirmo maiņu, laukumā bija 16:42 minūtes, veica vienu metienu pa pretinieku vārtiem, guva virsroku deviņos no 14 iemetieniem, nopelnīja divas soda minūtes, kā arī ieguva negatīvu lietderības koeficentu -1.

Visbeidzot, Norvēģijas čempionātā ar Kirilu Mitrofanovu ierindā pārliecinošu uzvaru izcīnīja "Manglerud", ar 4:1 izbraukumā pārspējot "Comet". Latviešu aizsargs darbojās uzvarētāju trešajā aizsargu pāri, bet palika bez punktiem.

Izmantotie resursi:
Jetzt entdecken | Swiss Ice Hockey Federation
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
https://www.hockey.no

     [+] [-]

, 2017-03-10 08:17, pirms 7 gadiem
A.Ozoliņu uz izlases nometni nesauks?

     [+] [-]

, 2017-03-10 08:39, pirms 7 gadiem
ja nesauks, tas būs ļoti dīvaini.

     [+] [-]

, 2017-03-10 11:26, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: A.Ozoliņu uz izlases nometni nesauks?
Tad jau labāk to pašu K.Tambijevu var izsaukt, ne reizi nav pieaugušo izlases nometnē bijis.

     [+] [-]

, 2017-03-10 11:53, pirms 7 gadiem
K. Tambijevu vajadzētu apskatīt, labākā statistika VHL, kādu esmu mūsējiem tajā līgā redzējis, turklāt centrā spēlē

     [+] [-]

, 2017-03-10 11:55, pirms 7 gadiem
KrisitisOZO rakstīja: Tad jau labāk to pašu K.Tambijevu var izsaukt, ne reizi nav pieaugušo izlases nometnē bijis.
Ir laiks saukt. Beidzot spēlē kaut cik vērā ņemamā līgā, 25 gadi paliek, ir nobriedis spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-10 12:03, pirms 7 gadiem
Jāsauc ir gan viens gan otrs. Ozolīnš redzēts, ok, nav ticis, bet varbūt Hartlijs atrod vetu, iespējams tas var būt grūdiens kam vairāk. Ražens centrs.
Tamba ir jāparbauda, ir sajūta ka var noderēt. Savulaik bija iespaids, ka tieši spēle''sana pei tēva viņam iespējams pat traucē un kaut ur bremzē, tagad pablandījies pa pasauli, mierīgi spēlē atkal pie vecā un spēlē labi. Tas liecina par briedumu.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-10 12:20, pirms 7 gadiem
Banss rakstīja: Jāsauc ir gan viens gan otrs. Ozolīnš redzēts, ok, nav ticis, bet varbūt Hartlijs atrod vetu, iespējams tas var būt grūdiens kam vairāk. Ražens centrs.
Tamba ir jāparbauda, ir sajūta ka var noderēt. Savulaik bija iespaids, ka tieši spēle''sana pei tēva viņam iespējams pat traucē un kaut ur bremzē, tagad pablandījies pa pasauli, mierīgi spēlē atkal pie vecā un spēlē labi. Tas liecina par briedumu.
Jā, abus vajadzētu. Būtu jocīgi nepasaukt, it sevišķi, ja statistika labāka abiem, nekā tam pašam A. Širokovam tur, kurš vienmēr stabils kandidāts bija. Cita lieta, vai Hārtlijs par viņiem uzzinās vispār.

     [+] [-]

, 2017-03-10 12:42, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: ... Cita lieta, vai Hārtlijs par viņiem uzzinās vispār.
Es, protams, nezinu, kā tas viss strādā, bet tik mazā valstī kopumā ar salīdzinoši maz profesionālajiem spēletājiem, manuprāt tas īsti nav arguments, ka galvenajam neviens neko nepateica par kādu konkrētu spēlētāju.. nu nav taču mums tūkstošiem izlases kandidātu, mūsdienu informācijas laikmetā tas prasītu Hārtlijam vienu pēcpusdienu piesēsties pie sava laptopa un savākt visu ārzemēs kaut cik normālā līmenī spēlējošo latviešu spēlētaju vārdus un kkādu pamatstatistiku. Droši vien, ka viņam tas nebūtu jādara, priekš tam ir palīgi vai GM vai nu kas tur, kas savāc kandidātu sarakstu, bet arguments, ka man jau nepateica, es par tadu spelētaju nemaz nezināju utt., vairs nestrādā un norāda tikai uz trenera korpusa nolaidību, manuprāt.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-10 12:52, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Es, protams, nezinu, kā tas viss strādā, bet tik mazā valstī kopumā ar salīdzinoši maz profesionālajiem spēletājiem, manuprāt tas īsti nav arguments, ka galvenajam neviens neko nepateica par kādu konkrētu spēlētāju.. nu nav taču mums tūkstošiem izlases kandidātu, mūsdienu informācijas laikmetā tas prasītu Hārtlijam vienu pēcpusdienu piesēsties pie sava laptopa un savākt visu ārzemēs kaut cik normālā līmenī spēlējošo latviešu spēlētaju vārdus un kkādu pamatstatistiku. Droši vien, ka viņam tas nebūtu jādara, priekš tam ir palīgi vai GM vai nu kas tur, kas savāc kandidātu sarakstu, bet arguments, ka man jau nepateica, es par tadu spelētaju nemaz nezināju utt., vairs nestrādā un norāda tikai uz trenera korpusa nolaidību, manuprāt.
Hārča izteicās, ka šis strādājot ar tiem, kurus dod!

     [+] [-]

, 2017-03-10 12:57, pirms 7 gadiem
Hārtlijs intervijā norādīja, ka viņš personīgi nesauc spēlētājus uz nometnēm bet to dara kāds cits. Tā kā diez vai viņš par tādiem zin

     [+] [-]

, 2017-03-10 13:31, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: Jā, abus vajadzētu. Būtu jocīgi nepasaukt, it sevišķi, ja statistika labāka abiem, nekā tam pašam A. Širokovam tur, kurš vienmēr stabils kandidāts bija. Cita lieta, vai Hārtlijs par viņiem uzzinās vispār.
ja godīgi - A.Ozoliņam pēc gada jau 30... iepriekšējās reizes, kad viņš atrādījās izlasē, nu neizskatījās, ka varetu reāli konkurēt uz vietu izlasē. Vai vajadzētu rādīt Hārtlijam? Nu, ja nu vienīgi, kamēr labāki kandidāti nav ieradušies.

     [+] [-]

, 2017-03-10 13:33, pirms 7 gadiem
flashbackz0rz rakstīja: Hārtlijs intervijā norādīja, ka viņš personīgi nesauc spēlētājus uz nometnēm bet to dara kāds cits. Tā kā diez vai viņš par tādiem zin
nu bet loģiski.
Būtu visai komiski, ja Hārtlijs pats mēģinātu sastādīt kandidātu sarakstu

     [+] [-]

, 2017-03-10 13:35, pirms 7 gadiem
huy rakstīja: Hārča izteicās, ka šis strādājot ar tiem, kurus dod!
Tā pie viņiem Ziemeļamerikā pieņemts.
Treneris trenē, nevis dara vēl visādus darbus. Trenē tos, kuri ir.

Mums vienkārši tā bija iegājies, ka tā hokeja pasaule šaura, visi visus zina, un galvenais treneris ir boss attiecībā uz visu. Nu, nākošais pēc Kirova, protams

  +1 [+] [-]

, 2017-03-10 13:45, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: ja godīgi - A.Ozoliņam pēc gada jau 30... iepriekšējās reizes, kad viņš atrādījās izlasē, nu neizskatījās, ka varetu reāli konkurēt uz vietu izlasē. Vai vajadzētu rādīt Hārtlijam? Nu, ja nu vienīgi, kamēr labāki kandidāti nav ieradušies.
Pēc vienpadsmit gadiem būs jau 40!

     [+] [-]

, 2017-03-10 13:51, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: ja godīgi - A.Ozoliņam pēc gada jau 30... iepriekšējās reizes, kad viņš atrādījās izlasē, nu neizskatījās, ka varetu reāli konkurēt uz vietu izlasē. Vai vajadzētu rādīt Hārtlijam? Nu, ja nu vienīgi, kamēr labāki kandidāti nav ieradušies.
Uz vietu 4. maiņā pretendēt var diezgan droši... lai gan redzēs.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-10 14:29, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: Uz vietu 4. maiņā pretendēt var diezgan droši... lai gan redzēs.
nezinu, nezinu... iepriekšējos gados tāda pārliecība neradās.

     [+] [-]

, 2017-03-10 14:30, pirms 7 gadiem
starp citu, Buncis izlases nometnē būšot 3 nedēļas:
...Koziols arī izteicās, ka vēl nākamnedēļ nekādi būtiski papildinājumi izlases sastāvā nav gaidīti. Komanda tuvākajā laikā gaida pievienojamies Ziemeļamerikas Hokeja līgā (NAHL) spēlējošo uzbrucēju Filipu Bunci, kuru klubs palaidis uz nepilnām trim nedēļām.

"Gaidām, kad citiem hokejistiem beigsies izslēgšanas turnīri. Nākamnedēļ mums pievienosies Buncis, kuru pirms izšķirošajiem mačiem uz trim nedēļām palaidusi komanda. Tagad pievienojies arī jaunais vārtsargs Mareks Egils Mitens, kas lieliski parāda pareizo attieksmi - cilvēki ir gatavi braukt pat no Ziemeļamerikas. Viņš gan nākamnedēļ jau dodas prom, taču, domāju, ka viņš ir priecīgs būt mājās un izlasē. Pie mūsu spēlētāju skaita jebkurš hokejists mums ir svarīgs. Ja būs pareiza attieksme, būs arī labs rezultāts. Tieši no attieksmes viss sākas," uzsvēra Koziols. ...
. no: https://www.diena.lv/raksts/sports/... .

  -1 [+] [-]

, 2017-03-10 14:41, pirms 7 gadiem
Žēl ka Ķeniņš netika KHL.
Bet Dinamo vadība varēja vismaz pacīnīties par viņu, spēlētājs nav slikts!

     [+] [-]

, 2017-03-10 16:38, pirms 7 gadiem
huy rakstīja: Hārča izteicās, ka šis strādājot ar tiem, kurus dod!
Nu, tad vajag komamdu izveidot, kuriem uzticies, kas sameklēs labākos.. diez vai ir kāds treneris, kas nevēlētos spēlēt ar maks labāko pieejamo un savai sistēmai piemērotāko sastāvu. Jo beigās jau tā pat par rezultātiem būs jāatbild galvenajam un tad nevarēs teikt, ka es jau darīju, ko varēju, bet man jau nebija labākie spēlētāji.

     [+] [-]

, 2017-03-10 16:44, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: nu bet loģiski.
Būtu visai komiski, ja Hārtlijs pats mēģinātu sastādīt kandidātu sarakstu
Nav jau runa par kandidātu saraksta sastādīšanu, bet, ja sāc darbu jaunā 'uzņēmumā' vadošā amatā, tad būtu tikai loģiski un pašsaprotami, ka iepazīsties ar 'finansiālo stāvokli' un pieejamajiem 'resursiem', kvai tikai tāpēc, lai vispār zinātu, kādu taktiku izvēlēties.

     [+] [-]

, 2017-03-10 17:05, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Nu, tad vajag komamdu izveidot, kuriem uzticies, kas sameklēs labākos.. diez vai ir kāds treneris, kas nevēlētos spēlēt ar maks labāko pieejamo un savai sistēmai piemērotāko sastāvu. Jo beigās jau tā pat par rezultātiem būs jāatbild galvenajam un tad nevarēs teikt, ka es jau darīju, ko varēju, bet man jau nebija labākie spēlētāji.
Redzēs, te jau atbrauc, aizbrauc u.t.t., daudziem vēl sezona, treniņprocesam tāpat cilvēkus vajag.

     [+] [-]

, 2017-03-10 20:57, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Nav jau runa par kandidātu saraksta sastādīšanu, bet, ja sāc darbu jaunā 'uzņēmumā' vadošā amatā, tad būtu tikai loģiski un pašsaprotami, ka iepazīsties ar 'finansiālo stāvokli' un pieejamajiem 'resursiem', kvai tikai tāpēc, lai vispār zinātu, kādu taktiku izvēlēties.
nav Tev taisnība. (arī salīdzinājums par uzņēmumu ir garām)
Pirmkārt, šobrīd Hārtlijs NEPAZĪST Latvijas hokejistus. Otrkārt, viņš visu mūžu ir strādājis, kur galvenajam trenerim ir sava un GM ir sava kompetenču joma.