Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Verners Egle gūst abus komandas vārtus NCAA spēlē

Verners Egle gūst abus komandas vārtus NCAA spēlē
Verners Egle. Foto: facebook.com/pg/fightingsaints

Ar diviem vārtu guvumiem NCAA mačā izcēlās uzbrucējs Verners Egle, palīdzot "Clarkson" tikt galā ar "Colgate" ar 2:1.

Amerikas hokeja līgā (AHL) „Rockets” ar 3:6 piekāpās „Senators”. Ņikitam Jevpalovam divas soda minūtes un negatīva lietderība. Uzbrucēja sausā sērija ilgt jau sešus mačus, bet 48 spēlēs Latvijas hokejists guvis deviņus vārtus un atdevis piecas piespēles, bet viņa lietderība ir neitrāla.

„Monsters” ar 2:3 piekāpās „Devils”. Vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks spēli noskatījās no rezervistu soliņa, bet viņa statistika šosezon nav iepriecinoša – 87,9% atvairīto metienu un vidēji 3,59 ielaistie vārti spēlē.

Neveiksmi piedzīvoja arī Kristiāna Rubīna „Growlers” ECHL mačā, papildlaikā zaudējot „Komets” ar 2:3. Latviešu aizsargam viens metiens un negatīva lietderība -1, bet 48 mačos Rubīnam 2+15 punkti un +12.

Citā līgas spēlē „Nailers” sakāva „Railers” ar 5:1. Renārs Krastanbegs maču pavadīja bez punktiem un bez metieniem. Sezonas 40 mačos uzbrucējs guvis 12 vārtus un atdevis 16 piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir -13.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) „Capitols” kapitulēja „Fargo Force” ar 1:5, bet kapteiņa asistents Roberts Bļugers (5+6 punkti 39 cīņās) spēles laikā izdarīja vienu metienu, maču noslēdzot ar -1. Tikmēr spēle starp Vernera Egles (7+8 40 mačos) „Fighting Saints” un „RoughRiders” noslēdzās ar 1:1, latvietim izdarot vienu metienu.

NCAA turnīrā Haralds Egle guva abus komandas vārtus, palīdzot „Clarkson” universitātei apspēlēt „Colgate” ar 2:1, un svinēt 19. uzvaru 28 spēlēs. Uzbrucējs mača laikā izdarīja trīs metienus, to noslēdzot ar +1, un tagad viņam ir 14 vārti un 12 piespēles.

Pārējās spēlēs Eduards Tralmaks četras reizes meta pa vārtiem „Maine” panākumā pār „Providence” ar 3:1, Kārlim Čukstem divi metieni un -1 „Quinnipiac” zaudējumā „Brown” ar 1:4, Jānim Jakam viens metienus un +1 „American Int’l” uzvarā pār „Army” 5:2.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL
USHL
https://www.ncaa.com/scoreboard/ice...

  +2 [+] [-]

, 2019-02-10 08:14, pirms 5 gadiem
OMG! Verners Egle spēlē NCAA vai tomēr Haralds Egle?? Saņemies tak