Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābols izceļas ar vārtiem Zviedrijā, Jekimovs precīzs Dānijā

Krišs Upenieks

Ābols izceļas ar vārtiem Zviedrijā, Jekimovs precīzs Dānijā
Roberts Jekimovs
Foto: faceoff.dk

Rodrigo Ābola vārti nespēja glābt komandu no zaudējuma Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, bet Roberts Jekimovs izcēlās ar vārtiem un piespēli komandas drošā uzvarā Dānijas čempionātā.

Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā ar vārtu guvumu izcēlies Rodrigo Ābols, kura pārstāvētā ''Karlskoga'' ar 2:4 zaudēja ''Vita Hasten''. Rodrigo spēlēja trešajā uzbrucēju trijniekā un guva komandas otros vārtus spēles trešajā periodā. Tas notika vairākumā, un ''Karlskoga'' pietuvojās līdz 2:3.

Dānijas čempionātā vārti Robertam Jekimovam ''Frederikhavn'' ar 5:2 uzveica ''Rodovre Mighty Bulls''. Otrajā periodā otrajā maiņā spēlējošais uzbrucējs atklāja spēles rezultātu, kā arī spēja izcelties ar rezultatīvu piespēles vienības trešajos vārtos.

Krievijas hokeja līgā (VHL) Eduarda Hugo Jansona Almetjevskas ''Neftjannik'' papildlaikā ar 3:4 zaudēja ''Razanj'' hokejistiem. Eduards spēlēja 15:12 minūtes, izpildīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Slovākijas hokeja čempionātā Māra Jasa (spēlēja 2. maiņā), Artūra Salijas (3. maiņa) un Kaspara Saulieša (4. maiņa) ''Nove Zamky'' pēcspēles metienos ar 4:3 uzvarēja ''Nitra'' hokejistus. Latvieši ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, pie tam Kaspars nesekmīgi izpildīja savu bullīti. ''Liptovsky Mikulas'' savā laukumā ar 3:2 pieveica ''Zilina''. Viesu rindās Jānis Andersons spēlēja otrajā aizsargu pārī.