Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam piespēle, komandai zaudējums

Andrejs Siliņš

Ābolam piespēle, komandai zaudējums
Rodrigo Ābols
Foto: Bryan Willett

Ar rezultatīvu piespēli naktī uz piektdienu Kvebekas junioru līgā hokejā (QMJHL) izcēlās latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols, tomēr viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Titan" bija uzvarējusi divās iepriekšējās spēlēs pēc kārtas, bet šoreiz savās mājās uzņēma vienu no līgas līderēm Kvebekas "Remparts". Pēdējās trešdaļas vidū viesi bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru (3:1), septiņu minūšu laikā izdevās atgūties un panākt izlīdzinājumu. Trešo vārtu guvumā rezultatīva piespēle "Titan" latviešu uzbrucējam Rodrigo Ābolam. Tomēr pagarinājuma piektajā minūtē "Remparts" izrāva uzvaru - 4:3.

Ābols izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un uzvarēja 22 no 34 iemetieniem, kā arī spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, jo atradās laukumā ne tikai trešo vārtu gūšanas brīdī, bet arī otro zaudēšanas laikā. Tāpat Ābols bija laukumā arī trešo vārtu zaudēšanas momentā, taču tas notika, spēlējot mazākumā, tāpēc lietderības koeficientu tas neietekmē.

Ābols šajā sezonā pēc pārcelšanās uz Kvebekas junioru līgu aizvadījis tajā 18 spēles, gūstot septiņus vārtus un atdodot 11 rezultatīvas piespēles.

Amerikas hokeja līgā (AHL) zaudējums Ņikitam Jevpalovam un Sanhosē "Barracuda", kās savā laukumā ar 0:4 piekāpās Stoktonas "Heat". Jevpalovs pieejamajā spēles protokolā atzīmējies nav. Ņikita šosezon aizvadījis 17 mačus, izcēlies ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm.