Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latviešu klubiem trīs uzvaras Čehijā, Siksnam negaidīta neveiksme Kazahstānā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latviešu klubiem trīs uzvaras Čehijā, Siksnam negaidīta neveiksme Kazahstānā
Guntis Galviņš. Foto: Lukaš Filipec/hcocelari.cz

Čehijas hokeja Ekstralīgā graujošu ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Latvijas izlases aizsarga Gunta Galviņa Tršinecas "Ocelari", kas ar rezultātu 7:2 izbraukumā "samala miltos" Karlovi Vari "Energie" komandu.

Galviņš spēlēja Tršinecas vienības otrajā maiņā, laukumā pavadot 15:49 minūtes un šajā laikā izdarot vienu metienu pa vārtiem, kā arī nopelnot vienu divu minūšu sodu. Uzvarētājiem trīs vārtus guva un vienu rezultatīvu piespēli atdeva Matejs Stranskis.

Citā Ekstralīgas spēlē aizsargu Uvja Jāņa Balinska (20 minūšu laikā nopelnīja divu minūšu noraidījumu, veica divus metienus pa vārtiem un iekrāja +/- koeficientu -1) un Oskara Cibuļska (19:46 minūtēs izdarīja trīs metienus un veica vienu spēka paņēmienu) Litvīnovas "Verva" pārtrauca četru neveiksmju sēriju, viesos ar 4:2 pārspējot cita latviešu aizsarga Ralfa Freiberga (spēlēja ceturtajā virknējumā, uz ledus pavadot 9:29 minūtes) Brno "Kometa" vienību.

Savukārt tikai trijos no 16 (18%) iemetieniem 14:04 minūšu laikā izdevās būt pārākam uzbrucējam Mārim Bičevskim, kura rēķinā arī viens metiens pa vārtiem un divi spēka paņēmieni. Latvieša "Mlada Boleslav" izbraukumā atspēlējās, ar 2:1 pagarinājumā pārspējot "Česke Budejovice".

Čehijas čempionāta kopvērtējumā Tršinecas "Ocelari" ir piektā, "Mlada Boleslav" - septītā, Brno "Kometa" - desmitā, bet Litvīnovas "Verva" - 12. pozīcijā.

Kazahstānas čempionātā negaidītu zaudējumu piedzīvojusi pirmajā virknējumā spēlējošā aizsarga Edgara Siksnas Karagandas "Saryarka", mājās ar 1:3 atzīstot Ustjkamenogorskas "Altay-Torpedo" pārākumu. Karagandieši ar septiņos mačos iegūtiem 11 punktiem atkāpās līdz 11. vietai 13 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/
https://shaiba.kz/match/8087/saryar...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-09 22:33, pirms 3 gadiem
Kādiem 3 latviešu klubiem uzvaras čehijā? Rakstā nav minēts neviens mūsu valsts klubs, kas spēlējis čehijā. Ja domāji latviešu spēlētāju klubus, tad ar no 3 divi tikās savā starpā. Tāka beidz murgot autor

     [+] [-]

, 2020-11-10 07:50, pirms 3 gadiem
aama rakstīja: Kādiem 3 latviešu klubiem uzvaras čehijā? Rakstā nav minēts neviens mūsu valsts klubs, kas spēlējis čehijā. Ja domāji latviešu spēlētāju klubus, tad ar no 3 divi tikās savā starpā. Tāka beidz murgot autor
nu, par komentāra pirmo daļu piekrītu (dīvaini jau izklausās, ka ārzemju komanda, kur spēlē kāds mūsējais tiek dēvēta par "latviešu klubu"), taču par komandu skaitu - Tu tur apmaldījies trijās priedēs - uzvaras tomēr ir 3:
1) HC Oceláři Třinec (Galviņš)
2) HC VERVA Litvínov (Cibuļskis, Balinskis)
3) BK Mladá Boleslav (Bičevskis)