Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņa pārstāvētajai Šveices līderei "Lausanne" pašizolācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ķēniņa pārstāvētajai Šveices līderei "Lausanne" pašizolācija
Ronalds Ķēniņš. Foto: lausannehc.ch

Šveices hokeja klubā “Lausanne”, kuru pārstāv arī Latvijas izlases uzbrucējs Rolands Ķēniņš, konstatēts saslimšanas gadījums ar Covid-19, tāpēc tikusi pārcelta vienības nākamā spēle.

Otrdien “Lausanne” bija plānota spēle pret “Rapperswil-Lakers”, tomēr maču nācies pārcelt uz vēlāku laiku. Pagaidām nav zināms, vai situācija ietekmēs citus Ronalda Ķēniņa komandas mačus.

“Lausanne” komandā viens hokejists, kurš netiek nosaukts, saslimis ar Covid-19. Piesardzības nolūkos visa komanda atrodas pašizolācijā un steidzamā kārtā visiem tiks veiktas analīzes, lai noskaidrotu, vai kāds cits spēlētājs vai personāla darbinieks nav inficējies ar vīrusu.

“Lausanne” ar astoņām uzvarām desmit spēlēs ir Šveices čempionāta līdere. Ķēniņš desmit mačos sakrājis astoņus punktus, būdams otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā.