Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Muštukovam uzvara līgas finālā, Salija pabeidz cīņu par zeltu

Muštukovam uzvara līgas finālā, Salija pabeidz cīņu par zeltu
Ervīns Muštukovs
Foto: sheffieldsteelers.co.uk

Neveiksmes Āzijas Hokeja līgas fināla un Slovākijas ekstralīgas pusfināla sērijās piedzīvoja, attiecīgi, Sergejs Pečura un Artūrs Salija, bet Ervīna Muštukova komanda triumfēja Lielbritānijas elites līgas izslēgšanas spēlēs.

Zaudējumu Āzijas Hokeja līgas otrajā fināla spēlē piedzīvoja Sergeja Pečuras "Sakhalin", kas piekāpās Japānas "Anyang Halla" komandai ar 0:4. Arī pirmajā mačā Krievijas klubs piekāpās ar četru vārtu starpību - 2:6. Pečura finālā pagaidām klusē, bet sērijas uzvarētājs var tikt noskaidrots jau otrdien, jo cīņas par zeltu tiek aizvadītas līdz kādas komandas trīs uzvarām.

Artūra Salijas "Martin" ceturto reizi piekāpās "Banska Bystrica" komandai Slovākijas ekstralīgas pusfināla sērijā, šoreiz ar rezultātu 2:6 un pabeidza cīņu par zeltu. Salija spēli aizvadīja trešajā aizsargu pārī un ar punktiem neatzīmējās. "Play-off" posma Artūrs aizvadījis 11 spēles, atzīmējās ar vienu piespēli, 28 soda minūtēm un –1 lietderības koeficientu.

Par Lielbritānijas elites līgas izslēgšanas spēļu čempionu kļuva Ervīns Muštukovs, kura Šefīldas "Steelers" finālspēles otrajā papildlaikā pieveica regulārā čempionāta uzvarētājus Kārdifas "Devils" ar 6:5. Izšķirošajā mačā Latvijas vārtsargs uz ledus pavadīja 90:00 minūtes, kuru laikā atvairīja 35 no 40 pretinieku metieniem. Neskatoties uz uzvaru, Muštukova komanda nesaņēma vietu Čempionu līgā, jo Lielbritānijas meistarsacīkstēs par valsts čempioniem tiek uzskatīti regulārā čempionāta uzvarētāji. Ceļazīmi uz prestižāko Eiropas hokeja klubu turnīru saņēma Kārdifas "Devils". Lielbritānija tiks pārstāvēta ar diviem klubiem, jo vietu turnīrā saņēma arī Kontinentālā kausa čempioni Notingemas "Panthers".

Jautri notikumi norisinājās mačā par trešo vietu izslēgšanas spēlēs starp "Dundee Stars" un Belfastes "Giants", kas noslēdzās ar rezultātu 15:8.

Izmantotie avoti:
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore
Hlavná stránka | Slovenský zväz ľadového hokeja
GAME CENTRE | EIHL


, 2017-04-09 22:58, pirms 7 gadiem
Jautri rezultāti, bet 13:5 ir kronis visam!
, 2017-04-09 23:10, pirms 7 gadiem
Sponsors McDonalds! Tipiski Angļiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-10 01:03, pirms 7 gadiem
Zhel ka speele starp Belfast Giants un Dundee Stars beidzaas 15-8 nevis 13-5.... kaa autors te kko murgo! Gamesheet: Dundee Stars at Belfast Giants -...
, 2017-04-10 10:42, pirms 7 gadiem
RAGNARS rakstīja: Sponsors McDonalds! Tipiski Angļiem!
Kas tur slikts. Es tikai priecātos, ja viņi Latvijā kādu hokeja komandu atbalstītu.
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
8

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".