Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gudļevskim uzvara, Tralmakam vārti, Bļugers, Ābols, Rubīns un Kļaviņš piespēlē

Gudļevskim uzvara, Tralmakam vārti, Bļugers, Ābols, Rubīns un Kļaviņš piespēlē
Kristers Gudļevskis
Foto: Scott Thomas/Rawcharge.com

Ziemeļamerikas hokeja līgās pie rezultativitātes punktiem tika Eduards Tralmaks, Teodors Bļugers, Rodrigo Ābols, Kristiāns Rubīns un Erlends Kļaviņš, kurš sezonu noslēdza ar zaudējumu.

Amerikas Hokeja līgā uzvaru svinēja Sirakjūzas "Crunch", kas savā laukumā pēdējās minūtēs tika pie panākuma pret Olbanī "Devils" (3:2) – abas komandas pa vārtiem guva gan vairākumā, gan mazākumā. Kristers Gudļevskis atvairīja 24 no 26 metieniem. Uzvarēja arī "Penguins", kas ar 2:1 izbraukumā apspēlēja "Wolf Pack". Uzvaras vārtos 29. minūtē asistēja Teodors Bļugers, kuram arī viens metiens pa vārtiem un pozitīva lietderība +2. Šosezon 22 gadus vecais uzbrucējs 50 spēlēs ticis pie 27 (6+21) punktiem un pozitīvas lietderības +26. Savukārt Sanhosē "Barracuda" viesos ar 2:5 zaudēja Stoktonas "Heat" - Ņikitam Jevpalovam četri metieni pa vārtiem. "Penguins" un "Barracuda" ir savu konferenču līderes un jau ir iekļuvušas Kaldera kausā, bet "Crunch" savā divīzijā ieņem otro vietu (Kaldera kausā iekļūst katras divīzijas labāko četrinieks).

Ar zaudējumu ECHL regulāro sezonu noslēdza Mančestras "Monarchs", kas izbraukumā ar 4:5 piekāpās Bremptonas "Beast". Rihardam Bukartam divas soda minūtes (tieši Bukartam esot uz noraidīto soliņa, "Beast" 58. minūtē izrāva uzvaru), viens metiens un neitrāla lietderība. "Monarchs" ar 85 punktiem 72 mačos savā divīzijā ieņēma ceturto vietu un kvalificējās izslēgšanas spēlēm, bet Bukarts 37 spēlēs sakrāja 33 (16+17) punktus, pozitīvu lietderību +7 un 26 soda minūtes.

Kvebekas Junioru hokeja līgā septīto (3+4) punktu sešās izslēgšanas spēlēs nopelnīja Rodrigo Ābols, kurš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Titan" viesos ar 4:3 pieveikt "Armada". Latviešu uzbrucējam arī viens spēka paņēmiens un 12 no 22 uzvarētiem iemetieniem (54,5%). Savukārt "Huskies" bez savainotā Mārtiņa Dzierkala mājās zaudēja "Sagueneens" (2:5). Abās ceturtdaļfināla sērijās rezultāts kļuvis 1-1.

Rezultatīvi asistēja arī Kristiāns Rubīns, kura pārstāvētais "Tigers" savā laukumā gan nenosargāja 2:0, 3:2 un 4:3 pārsvaru, pēdējās divas ripas ielaida tukšos vārtos un ar 4:7 piekāpās "Hurricanes". Rietumu hokeja līgas konferences pusfinālā rezultāts ir 1-1, bet 19 gadus vecais aizsargs sešās izslēgšanas spēlēs ticis pie trim piespēlēm un pozitīvas lietderības +4.

Regulārā sezona šonakt noslēdzās Savienoto Valstu Hokeja līgā. Vārtus guva Eduards Tralmaks, bet viņa pārstāvētais Čikāgas "Steel" bullīšos ar 4:3 pārspēja Medisonas "Capitols", kuras uzbrucējs Verners Egle devies palīgā Latvijas U18 izlasei. Tralmakam arī divi metieni pa vārtiem. Šosezon uzbrucējam 46 spēlēs 27 (11+16) punkti. Pie rezultatīvas piespēles tika Erlends Kļaviņš, kuram arī trīs metieni, negatīva lietderība -1 un zaudējums ar 2:6. Šosezon uzbrucējam 48 spēlēs 15 (4+11) punkti un 63 soda minūtes. Vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks palika rezervē zaudējumā ar 1:4. No latviešu komandām cīņu izslēgšanas spēlēs turpinās "Steel" un "Musketeers" (regulārās sezonas čempione), kas uzvarēja savās konferencēs.

Izmantotie resursi:
theahl.com
Game Summary - The ECHL - Premier...
QMJHL – Includes live game day coverage,...
WHL Network
Game Center
Game Center
Game Center
theahl.com


, 2017-04-09 09:07, pirms 7 gadiem
Žohovam gols NAHL līgā.
Slēpts komentārs: mellupietis
, 2017-04-09 09:51, pirms 7 gadiem
mellupietis rakstīja: kā jūs zināt?Man vienmēr licies dīvaini iet un skatīties visu ārzemju latviešu status.Kuram žohova gols interesē,ja izlasē netiks?
Daily Schedule | North American Hockey League |... - visas iespējas apskatīt.
Un kāpēc viss vienmēr jāskatās caur izlases prizmu?
, 2017-04-09 10:29, pirms 7 gadiem
kāds arī saliks rakstu par visiem mūsu amerikāņiem kā gājis šosezon?
, 2017-04-09 10:30, pirms 7 gadiem
Witslenamitea rakstīja: kāds arī saliks rakstu par visiem mūsu amerikāņiem kā gājis šosezon?
vēl jau visiem sezona nav beigusies
, 2017-04-09 12:17, pirms 7 gadiem
Tralmakam pieklājīga debijas sezonas USHL! Nākamgad viņš spēlēs U.Maine
, 2017-04-09 14:40, pirms 7 gadiem
marko_polo rakstīja: Tralmakam pieklājīga debijas sezonas USHL! Nākamgad viņš spēlēs U.Maine
Izskatās, ka mums nākamajā sezonā NCAA varētu būt pat astoņi hokejisti.
, 2017-04-09 23:11, pirms 7 gadiem
playthegame rakstīja: Izskatās, ka mums nākamajā sezonā NCAA varētu būt pat astoņi hokejisti.
Mitēns jau ar cer uz NCAA (un kā saprotu no intervijas, tad šobrīd viņam ir vairāki varianti), bet no otras puses, nav garanitjas, ka, piemēram, Bļugeru vai Tralmaku tiešām paņem uz NCAA.
...bet vēl jau kāducitu mūsējo, piemēram, Jākobsonu ar var paņemt uz NCAA, laiks jau vēl ir
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.