Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Ķēniņš un Merzļikins Šveices "play-off" sāk ar zaudējumiem

Ķēniņš un Merzļikins Šveices "play-off" sāk ar zaudējumiem
Elvis Merzļikins Foto: AP/Scanpix

Šodien Šveices čempionāta tika aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles, kuros zaudējumus piedzīvoja gan Ronalda Ķēniņa "Lausanne", kas ar 1:5 piekāpās "Tigers", gan Elvja Merzļikina "Lugano", kas atzina "Zug" pārākumu ar 2:3.

Zviedrijā Rodrigo Ābola „Orebro” pēcspēles metienu sērijā piekāpās AIK ar 1:2. Latviešu uzbrucējs 15:20 minūtēs izdarīja vienu metienu. Izcīnītais punkts ļāva „Orebro” pakāpties uz 11. pozīciju, un divas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām Ābola pārstāvētā komanda atpaliek no „play-off” zonas par diviem punktiem.

Alpu hokeja līgā „Ritten/Renon” ar 3:0 sakāva EKZ pirmā posma pēdējā spēlē. Aizsargam Imantam Leščovam pozitīvs lietderības koeficients +1, bet uzbrucējam Oļegam Šišļaņņikovam divas soda minūtes. „Ritten/Renon” finišēja piektajā vietā, un izslēgšanas mačus uzsāks no astotdaļfināla posma pret „Kitzbuhel”.

Lielbritānijā turnīrā vājākā komanda „Ligthning” ar 3:6 zaudēja „Blaze”, Georgs Golovkovs palika bez punktiem, savukārt, Ričarda Birziņa „Fife Flyers” ar 1:4 atzina „Steelers” pārākumu.

Tikmēr Francijā turnīrā par palikšanu elitē ļoti rezultatīvo maču aizvadīja „Lions” un „Hormadi” – pamatlaiks noslēdzās ar 6:6, bet izšķirošos vārtus papildlaikā guva „Hormadi” hokejisti – 6:7. Zaudētāju komandā ar vārtiem un divām piespēlēm izcēlās Artūrs Mickevičs, bet Kalvis Ozols pie punktiem netika.

Šveice

Šodien NLA turnīrā tika aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles. Neveiksmīgs „play-off” sākums sanāca Ronalda Ķēniņa „Lausanne”, kas ar 1:5 kapitulēja pret „Tigers”. Latviešu spēlētājs laukumā pavadīja 13:25 minūtes, bet vēl 14 – uz noraidīto soliņa, vienā no epizodēm saņemot 2+10 sodu. Rezultāts sērijā kļuvis 0:1.

Arī Elvja Merzļikina „Lugano” zaudēja pirmo spēli izslēgšanas turnīrā – 2:3 pret „Zug”. Šajā mačā latviešu vārtsargs atvairīja 28 no 31 metiena, un 1:32 minūti pirms sirēnas tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Arī šajā sērijā rezultāts kļuvis 0:1.

Šveices „play-off”

PārisRezultātiSērijā
Lausanne (3.) – Tigers (6.)1:50:1
Zug (2.) – Lugano (7.)3:21:0
Bern (1.) – Servette (8.)0:20:1
Biel (4.) – Ambri-Piotta (5.)3:11:0

Iekavās norādīta komandas vieta regulārajā čempionātā

Tikmēr turnīrā par palikšanu Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā „Davos” piekāpās čempionāta vājākajai komandai „Lakers” - 1:3.

Izmantotie resursi:
SHL.se Officiell hemsida för Svenska...
Alps Hockey League
#swissmadehockey | Swiss Ice Hockey Federation


, 2019-03-10 00:30, pirms 5 gadiem
Harijs pavadīs leģendaro Šveices klubu uz nākošo līmeni..uz līmeni zemāk!
, 2019-03-10 00:31, pirms 5 gadiem
Merzļikina pēdējās spēles Eiropā,un tad pie lielajiem zēniem NHL,beidzot atkal mums bus vartusargs NHL!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-03-10 00:50, pirms 5 gadiem
arturiks1992 rakstīja: Atnāca Vītoliņš un nolaida cienījamu komandu pa burbuli
Vītoliņam tur vairs nebija ko glābt, komanda jau bija nogrimusi un nelīdzēja arī 4 vai 5 uzvaru sērija kas viņiem bija pakāpties kaut vienu vietu augstāk!

Klubs jau labu laiku pirms Vītoliņa tika nolaists līdz kliņķim.
, 2019-03-10 03:15, pirms 5 gadiem
Tie, kas noliek Hariju - varēja jau papētīt to, ka Davosa šogad būtībā ir puišeļu komanda ar caurumiem vārtos...
Veiksmi Harim izvilkt Davosai palikšanu un veiksmi Elvim un Ronim cīņās par Šveices titulu.
Anrī Ravinskis. Foto: Imatran Ketterä

Šveices finālsērija iesākas ar Balcera un Cīrihes uzvaru, Ravinskim ripa finālā Somijā

Šveices Nacionālās līgas finālsēriju sekmīgi iesākuši Cīrihes "Lions" hokejisti, kuri savā laukumā ar 2:1 pieveica Lozannas vienību.
Edgars Siksna (Nr. 3) pēc uzvaras Kazahstānas atklātajās meistarsacīkstēs. Foto: pro.ligasy.kz

Kapteinis Siksna un Kokšetavas "Arlan" triumfē Kazahstānas čempionātā

Kazahstānas atklātajās meistarsacīkstēs šogad uzvarējusi Kokšetavas "Arlan", kura finālsērijā ar 4-1 pārspēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Astanas "Barys" fārmklubu Astanas "Nomad".
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram vārtu guvums viņa pirmajā izslēgšanas cīņā Ziemeļamerikā

ASV Hokeja līgā (USHL) Klārka kausa izcīņas pirmās kārtas ievadā Rainers Rullers guva vārtus, palīdzot Medisonas "Capitols" ar 7:4 pārspēt Jangstaunas "Phantoms".