Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Sprukta 1+1 nokārto uzvaru sērijā, Gricinskim divas piespēles

Rolands Eliņš

Sprukta 1+1 nokārto uzvaru sērijā, Gricinskim divas piespēles
Jānis Sprukts "Rittner Buam" sastāvā
Foto: https://www.suedtirolnews.it

Alpu Hokeja līgā rezultatīvas spēles aizvadīja Jānis Sprukts un Gatis Gricinskis, kamēr Vācijā Arvīds Reķis palīdzēja Augsburgas komandai ar uzvaru uzsākt ceturtdaļfināla sēriju.

Alpu Hokeja līgā Gata Gricinska un Mārtiņa Cipuļa pārstāvētā "Lustenau" trešajā periodā ar trim bezatbildes vārtiem pamanījās izglābties no 0:2 pret "Jesenice" un ar uzvaru 3:2 ceturtdaļfināla sērijā panākt 2:1. Gricinskis izdarīja divas rezultatīvas piespēles, bet Cipulis punktus neguva. Bet Jānis Sprukts ar vārtiem un piespēli nokārtoja "Ritten" uzvaru ar 3:0 pār "Neumarkt" gan šodienas spēlē, gan visā sērijā. Bet "Val Pusteria" bez uz četrām spēlēm diskvalificētā Maksima Širokova sastāvā ar 1:2 piekāpās "Cortina".

Vācijas līgā "play-off" ar uzvaru sāka Arvīds Reķis un "Panther", ar 4:1 pieveicot "Ice Tigers". Reķis ar punktiem neizcēlās, taču viņa komanda sarūpēja krietnu pārsteigumu, pieveicot komandu, kas regulāro sezonu pabeidza ar 15 punktiem vairāk un trīs vietas augstāk.

Norvēģijā sērijā 2:1 pret "Lillehammer" panāca Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog", šodien uzvarot ar 4:3. Latviešu aizsargs punktus neguva, bet viņa komanda spēles gaitā ieguva arī trīs vārtu pārsvaru, bet divus vārtus ielaida mača pēdējās 40 sekundēs.

Āzijas hokeja līgā Sergejs Pečura palīdzēja "Sakhalin" ar 6:2 sakaut Niponas "Paper Cranes" un vēl vairāk nostabilizēt savu otro vietu kopvērtējumā, kas ļaus automātiski iekļūt pusfinālā. Pečuram šodienas mačā divas rezultatīvas piespēles, ieskaitot uzvaras vārtu guvumā.

Slovākijā Jāņa Andersona pārstāvētā "Zvolen" ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica "Poprad", bet Artūrs Salija ar tādu pašu rezultātu un arī pēcspēles metienos palīdzēja "Martin" pieveikt "Nitra". Ne Salija, ne Andersons ar punktiem neizcēlās. Abu komandas divas kārtas pirms regulārās sezonas beigām ieņem attiecīgi sesto un piekto vietu desmit komandu konkurencē.

Francijas čempionātā Mika Lipsberga un Artūra Mickeviča pārstāvētā "Lyon" izstājās ceturtdaļfinālā, ar 1:2 piekāpjoties "Bordeaux" un sērijā zaudējot ar 1:2. Tāpat izstāties nācās "Amiens" ar Armandu Bērziņu un Māri Jasu sastāvā, 2:3 zaudējot "Grenoble" un sērijā piekāpjoties 1:4. Neviens Latvijas hokejists šajās divās spēlēs pie punktiem netika.

  +3 [+] [-]

, 2017-03-09 00:50, pirms 7 gadiem
Rakstā nav pieminēts, ka arī M.Širokovam sezona beigusies. Kāds nezina, ko šis noziedzies, ka dabūja diskābeli?

Gricinska un Cipuļa klubs zaudē sērijā ar 1:2, Izlasot rakstu var saprast, ka atrodas vadībā.

Polijas līgas pusfinālos atkal zaudējuši abi mūsējo pārstāvētie klubi, kuri zaudē sērijās ar 0-2. Augstkalnam 0+1.