Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Vītoliņa un Ignatjeva "Davos" zaudē ceturto spēli pēc kārtas

Vītoliņa un Ignatjeva "Davos" zaudē ceturto spēli pēc kārtas
Harijs Vītoliņš. Foto: EPA/Scanpix

Ceturto zaudējumu pēc kārtas Šveices čempionātā piedzīvoja Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva trenētā „Davos”, kas papildlaikā piekāpās „Tigers” ar 4:5.

„Davos” vienībai tā bija otrā spēle divu dienu laikā, vakar Latvijas speciālista vadītā ar 1:3 atzina „Lausanne” pārākumu, bet vienus no trīs uzvarētāju vārtiem guva Latvijas izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. Šodien „Davos” trīs reizes izvirzījās vadībā, taču „Tigers” katru reizi panāca izlīdzinājumu, bet trešajā periodā Harijs Pesonens panāca 3:4 Langnavas komandas labā. „Davos” atspēlējās četras minūtes pirms pamatlaika beigām, atzīmējoties Pertu Lindgrenam, tomēr overtaim 24. sekundē Aleksejs Dostoinovs guva uzvaras vārtus „Tigers” labā – 4:5.

Divu Latvijas speciālistu vadītajai vienībai tas bija ceturtais zaudējums pēc kārtas. Šveices līgā „Davos” ieņem 11. vietu ar 34 punktiem 41 spēlē. Pārsvars pār pēdējā pozīcijā esošo „Rapperswil” ir 12 punkti, bet no desmitās vietas „Davos” atpaliek par 25 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/national-lea...


"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
9

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
2

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.