Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Eirotūres posmu ar uzvarām sāk krievi un zviedri

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Eirotūres posmu ar uzvarām sāk krievi un zviedri
Oļegs Znaroks
Foto: TASS/Scanpix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Krievijas hokeja izlase ceturtdien Eirotūres pēdējā posma pirmajā mačā, kas tika pārcelts uz Sanktpēterburgu, ar 2:1 tika galā ar Somijas valstsvienību. Savukārt Zviedrija ar 5:2 tika galā ar Čehiju.

Līdzšinējo divu Eirotūres posmu ietvaros krievi šosezon allaž apliecinājuši pārākumu pār somiem. Karjala kausa izcīņā Oļega Znaroka padotie uzvarēja ar 5:1, bet Pirmā kanāla kausa izcīņā Maskavā triumfēja ar 2:1.

Pirmajā periodā pretinieki cīnījās azartiski un aktīvi, laimi meklējot pie sāncenšu vārtiem. Jāpiemin, ka abu komandu vārtus sargāja KHL kluba Sanktpēterburgas SKA vārtsargi Igors Šestjorkins un Miko Koskinens. Abi vārtsargi perfekti tikuši galā ar saviem uzdevumiem, līdz Koskinens kapitulēja pēc tam, kad mērķi sasniedza Alekseja Kručiņina metiens no distances, bet Koskinenam redzamību vārtu priekšā nosedza Andrejs Svetlakovs.

Trešās trešdaļas pašā sākumā izcilu iespēju dubultot krievu pārsvaru neizmantoja gados jaunais Ufas kluba „Salavat Julaev” uzbrucējs Kirils Kaprizovs un tūlīt pat Krievija tika sodīta par izšķērdību, kad pretuzbrukumā precīzs bija Olli Palaola, panākot izlīdzinājumu – 1:1. Cīņas kulminācija iestājās pamatlaika pirmspēdējā minūtē, kad Jekaterinburgas „Avtomobilist” kluba uzbrucējs Anatolijs Goliševs aizskrēja pretuzbrukumā, pacīnījās ar pretiniekiem laukuma stūrī, atmeta ripu aizsargam un pats pielika nūju vārtu priekšā, otro reizi izvirzot vadībā Krievijas izlasi. Somu ofensīva pēdējā minūtē ar panākumu nevainagojās un krievi izcīnīja uzvaru ar 2:1.

Citā mačā Zviedrijas izlase Gēteborgā pārliecinoši ar 5:2 pieveica Čehiju. Zviedri jau spēles pirmajā trešdaļā pēc Ēverberga, Ēriksona un Klingberga raidījumiem izvirzījās pārliecinošā vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā Jans Kovāržs čehiem vienus vārtus atguva. Savukārt trešajā trešdaļā uz Kovārža otrajiem gūtajiem vārtiem zviedri atbildēja ar otro Klingberga vārtu guvumu un Rosena raidījumu tukšajos vārtos vienu sekundi pirms beigu signāla.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-10 01:17, pirms 7 gadiem
"Krievi allazh apliecinaajushi paaraakumu" .. nu nezinu gan - pats ik pa laikam uzlieku 10€ uz kaadu hokeja machu .. piedodiet, bet naw man duushas uzlikt peedeejaas bikses un buut drosham, ka krievi uzvarees piem. SWE , CAN , USA , FIN .. krievi speelee labi - tik jaatceras to, ka paareejaas komandas arii neatpaliek