Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Rubīnam un Jakam rezultatīvas piespēles komandu uzvarās

Rubīnam un Jakam rezultatīvas piespēles komandu uzvarās
Kristiāns Rubīns. Foto: Ņūfaundlendas "Growlers"

ECHL lielisku sniegumu turpina demonstrēt Kristiāna Rubīna pārstāvētā komanda, un latviešu aizsargs uzvarā tika pie rezultatīvas piespēles. Savukārt NCAA pie divām piespēlēm tika cits aizsargs – Jānis Jaks.

ECHL

Ņūfaundlendas "Growlers" savā laukumā ar 8:4 pieveica Meinas "Mariners", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas. Komanda iekārtojusies Austrumu konferences otrajā pozīcijā. Rezultatīvākā bija otrā trešdaļa, kuru "Growlers" uzvarēja ar 4:3. Mājinieku rindās Kristiāns Rubīns izcēlās ar rezultatīvu piespēli, izdarīja divus metienus un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Rubīns 34 mačos izcēlies ar 1+10.

NCAA

"American International" ar 6:5 pārspēja "Sacred Heart". Jānis Jaks spēlēja pirmajā maiņā, izdarīja divas rezultatīvas piespēles, nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1 un divas soda minūtes, kā arī izdarīja četrus metienus pa vārtiem. Šajā sezonā 16 mačos Jaka kontā ir 1+6.


, 2019-01-09 10:16, pirms 5 gadiem
No kurienes sc.com ņem status?
Rubīnam vajag būt pāri pa 30 spēlēm un 10 punktiem. Tā ir jau ne pirmo reizi, kad par hokejistu sniegumu tiek atspoguļota ļoti neprecīza un maldinoša statistika.
, 2019-01-09 13:18, pirms 5 gadiem
mxs rakstīja: No kurienes sc.com ņem status?
Rubīnam vajag būt pāri pa 30 spēlēm un 10 punktiem. Tā ir jau ne pirmo reizi, kad par hokejistu sniegumu tiek atspoguļota ļoti neprecīza un maldinoša statistika.
Rubīnam viens vārtu guvums un 11 rezultatīvas piespēles šosezon.
, 2019-01-09 13:37, pirms 5 gadiem
Džonnijs rakstīja: Rubīnam viens vārtu guvums un 11 rezultatīvas piespēles šosezon.
Es zinu, bet sākotnēji bija publicēts, ka nospēlējis 23 spēles un sakrājis 1+4, tāpēc iekomentēju. Zaipis pāris dienas nav atjaunojis savu topiku un nu precīza info par ZA spēlējošajiem ir jāmeklē pašam
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.