Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jansons atgriežas "Neftyanik" sastāvā, Jeļisejevs joprojām nespēlē

Jansons atgriežas "Neftyanik" sastāvā, Jeļisejevs joprojām nespēlē
Eduards Hugo Jansons (nr. 4) aizsardzībā. Foto: www.ahc-neftyanik.ru

Augstākās hokeja līgas (VHL) klubs "Neftyanik" izcīnīja 31. uzvaru 40 mačos un nostiprinājās pirmajā vietā čempionātā, bet komandas sastāvā atgriezās aizsargs Eduards Hugo Jansons, kurš nepiedalījās iepriekšējās divās spēlēs.

VHL līdere Aļmetjevskas „Neftyanik” izbraukumā tikās ar 21. vietā esošo Penzas „Dizel”, svinot uzvaru ar 2:1. Uzvarētāju sastāvā atgriezās Eduards Hugo Jansons, kurš izlaida iepriekšējos divus mačus. Šodien latvietis spēli uzsāka pirmajā aizsargu pārī, un pie punktiem netika, bet iepriekšējās 15 cīņās aizsargs ticis pie septiņiem (2+5) punktiem un pozitīvas lietderības +2.

Turpina nespēlēt Jansona komandas biedrs Nikolajs Jeļisejevs, kurš pēdējo reizi laukumā parādījās 6. decembrī. Šosezon aizvadītajos 28 mačos uzbrucējs guvis astoņus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, viņa lietderības koeficients ir +10. „Neftyanik” nostiprinājās pirmajā vietā ar 66 punktiem 40 mačos, tiesa, tuvākā sekotāja „SKA-Neva” atpaliek par diviem punktiem, bet Sanktpēterburgas vienībai ir divas spēles rezervē.

Toljati „Lada” pēcspēles metienu sērijā piekāpās vienai no turnīra lejasgala komandām „Izhstal” ar 1:2. Bijušajai KHL vienībai joprojām nevar palīdzēt viens no rezultatīvākajiem uzbrucējiem Artūrs Ozoliņš, kurš nespēlē kopš 7. decembra. Latvietis paspējis aizvadīt 32 mačus, gūt astoņus vārtus un atdot 18 piespēles, ka arī sakrāt +13 lietderību. Sezonas lielāko daļu „Lada” bija VHL virsotnē, taču šobrīd ar 60 punktiem 42 spēlēs ieņem piekto vietu turnīrā.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт