Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Ābolam piespēle, citiem latviešiem klusāka nakts Ziemeļamerikā

Ābolam piespēle, citiem latviešiem klusāka nakts Ziemeļamerikā
Rodrigo Ābols
Foto: Bryan Willett

Dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās spēlēs aizvadījuši Latvijas hokejisti, bet ar rezultativitātes punktu izdevies izcelties tikai Rodrigo Ābolam.

Amerikas Hokeja līgā (AHL) šoreiz pie rezultativitātes punktiem nav izdevies tikt Latvijas uzbrucējam Teodoram Bļugeram. Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'' ar 6:5 pieveica Heršijas ''Bears'', bet Teodors atzīmējās tikai ar divu minūšu noraidījumu un neitrālu lietderības koeficientu. 13 spēlēs Teodoram trīs vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Ontario Hokeja līgā (OHL) šonakt ātri spēle beigusies Latvijas U-20 izlases uzbrucējam Renāram Krastenbergam, kurš jau spēles trešajā minūtē saņēma 5+20 minūšu noraidījumu līdz spēles beigām par rupju pretinieka grūšanu uz laukuma apmali. Renāram 34 spēlēs šosezon četri vārti un astoņas rezultatīvas piespēles.

Rietumu hokeja līgā (WHL) Kristiāna Rubīna ''Tigers'' ar 5:2 pieveica ''Oil Kings''. Latviešu aizsargam pozitīvs lietderības koeficients plus viens. Rubīns visai lielu sezonas daļu izlaida savainojuma dēļ, bet kopumā 28 spēlēs guvis divus vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles.

Kvebekas Jaunatnes hokeja līgā (QMJHL) rezultatīvu piespēli atdevis Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols, kura pārstāvētā ''Titan'' ar 4:3 uzvarēja ''Screaming Eagles''. Rodrigo arī pieci metieni un 13 no 24 uzvarēti iemetieni. 26 spēlēs Ābolam 10+17.

Izmantotie resursi:
Game Summary | TheAHL.com | The American Hockey...
Ontario Hockey League – Official Site of...
WHL Network


, 2017-01-09 12:32, pirms 7 gadiem
Tad nu gan ko izcelt- pieaudzis vecis junioru līgā gūst punktus starp 16 gadīgiem puišełiem
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
7

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynäs" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynäs", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" komanda. Foto: Hockey Allsvenskan
7

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".