Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam zaudējums, Jerofejevam divas piespēles otro spēli pēc kārtas

Merzļikinam zaudējums, Jerofejevam divas piespēles otro spēli pēc kārtas
Aleksandrs Jerofejevs (Nr.45). Foto:rittnerbuam.com

Eiropas hokeja līgās spēles aizvadījušas vairākas latviešu pārstāvētās komandas. Trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs Elvim Merzļikinam, rezultatīvi jaunajā komandā Alpu līgā spēlēt turpina Aleksandrs Jerofejevs.

Šveicē "Lugano" pēc vakardienas uzvaras "Ambri-Piotta" piekāpās ar 1:3. Elvis Merzļikins atvairīja 20 no 23 pretinieku metieniem, pēdējie divi vārti ielaisti trešajā trešdaļā,

Zviedrijā "Orebro" ar 1:3 piekāpās "Malmo", kas bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs un 15.sezonā. Rodrigo Ābols, spēlējot komandas trešajā maiņā, 17:46 minūtēs izdarīja trīs metienus pa vārtiem, uzvarēja 50% no veiktajiem iemetieniem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderibu.

Alpu hokeja līgā pārliecinoša uzvara "Ritten" - 7:0 pret "Milano". Rezultatīvi jaunajā komandā turpina spēlēt Aleksandrs Jerofejevs, kuram divas piespēles otrajā spēlē pēc kārtas, kopumā četrās spēlēs iekrāti pieci punkti (0+5). Piespēle arī Oļegam Šišļaņņikovam, kuram 19 spēlēs 19 punkti (6+13).

Panākums arī Mārim Jučeram un "Lustenau", kura ar 5:2 pārspēja "Eisbaren". Latviešu vārtsargs atvairīja 24 no 26 pretinieku komandas metieniem.

Anglijas Elites hokeja līgā "Flyers" uzvarā pret "Blaze" ar 5:2 vārtu guvums Ričardam Birziņam. Citā spēlē zaudējums Georga Golovkova un Riharda Grigora "Lightning" - 2:5 pret "Stars".

Izmantotie resursi:
https://www.shl.se
https://www.alps.hockey
https://www.sihf.ch/
https://eliteleague.co.uk/

  -2 [+] [-]

, 2018-12-09 00:09, pirms 5 gadiem
Ohl > alpu liga