Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam uzvara AHL, Rubīna komanda izvirzās ECHL līderpozīcijās

Rolands Eliņš

Jevpalovam uzvara AHL, Rubīna komanda izvirzās ECHL līderpozīcijās
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgā pie uzvaras tika Ņikita Jevpalovs, Matīss Kivlenieks palika rezervē, bet ECHL kopvērtējuma vadībā nonākusi Kristiāna Rubīna pārstāvētā komanda.

Amerikas Hokeja līgā Ņikita Jevpalovs piedalījās „Rocket” izbraukuma mačā pret Jutikas „Comets” un palīdzēja komandai uzavrēt ar 4:3. Jevpalovs pats ar punktiem vai metieniem pa vārtiem neatzīmējās un palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Matīss Kivlenieks palika rezervē Klīvlendas „Monsters” sakāvē pret Bufalo „Sabres” fārmklubu Ročestras „Americans”. Klīvlendas vārtos Žans Fransuā Berubē atvairīja 34 no 39 pretinieku metieniem.

ECHL pie kārtējās uzvaras tika Kristiāna Rubīna komanda Ņūfoundlendas „Growlers”, ar 5:2 pārspējot „Railers”. Rubīns ar punktiem neizcēlās, taču ieguva pozitīvu lietderības koeficientu +2. Viņam arī divi metieni pa vārtiem un divas soda minūtes.

„Growlers” šī bija devītā uzvara 14 spēlēs un ar 18 punktiem Rubīna komanda nostājusies līgas līderpozīcijās. Jāpiemin gan, ka „Growlers” pagaidām ir vienīgā komanda, kas aizvadījusi tik daudz spēļu. Līgas pēdējā vietā tikmēr ir Vīlingas „Nailers” ar Renāru Krastenbergu sastāvā, kas šonakt piedzīvoja piekto zaudējumu sešās spēlēs, ar 1:4 zaudējot „Cyclones”. Krastenbergs spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

     [+] [-]

, 2018-11-08 09:52, pirms 5 gadiem
Tomēr AHL. Dinamo nē.